Danmark

Oversættelser til og fra litauisk

Litauisk er et baltisk sprog, der tales af omkring 4 millioner mennesker, herunder 3 millioner i Litauen.

Det anses som værende sproget der ligger nærmest den oprindelige indoeuropæiske sprogfamilie, især hvad angår intonation og accent.

Sprogforskning

Litauisk er ikke blevet påvirket af andre sprog, i modsætning til så mange andre. Dette gør at sproget har stor værdi inden for sprogforskning.

Det er et glimrende eksempel på, at truede sprog, kan klare sig udmærket.

Litauiske oversættere

Vi tilbyder oversættelsestjenester af højeste kvalitet med hurtig levering. På trods af de høje standarder, opretholder vi en lav pris, og årsagen er primært vores højtuddannede oversættere, som ofte arbejder i løbet af aftener og weekender.

Andre faktorer, der gør os i stand til at fastholde de lave priser er:

  • oversættelseshukommelse
  • unikt softwareværktøj
  • strømlinede arbejdsrutiner
  • god kommunikation

Vores oversættere befinder sig i forskellige områder. Kom i kontakt, og vi vil skræddersy din oversættelse ud fra dine ønsker, behov og målgruppe.

Vi oversætter fra dansk til litauisk

Litauisk tilhører den østbaltiske gren af de baltiske sprog. Sproget er syntetisk, hvilket kendetegnes af at de enkelte ord ændrer form afhængigt af deres grammatiske funktion.

Dialektiske forskelle forekommer, og man skal overveje disse faktorer for at få et rigtigt sprogbrug og en autentisk følelse af sproget.

Businessoversættelser fra dansk til litauisk

Hurtigoversetter har de nødvendige færdigheder der kræves, for at kunne behandle teksten, og efterligne det originale dokument så meget som muligt.

Turistinformationer som oversættes fra litauisk til dansk, skal afspejle de den korrekte følelse, hvis det f.eks. handler om en historisk bygning.

Der er flere interessante forretningsmuligheder for danske virksomheder. Nogle af disse er:

  • tekstilindustrien
  • metal
  • træ og produktion
  • miljøteknologi

Få nu et godt tilbud-helt uforpligtende!

Vores priser er generelt lavere end de fleste andre oversættelsesbureauer på markedet i dag. Vi kan love fordelagtige priser, hurtig levering og høj kvalitet. Vi mener, at alle skal have mulighed for at ansætte os, om du så er privatperson eller et stort firma.

Vi har prisklasser, der passer alle. Vi kan håndtere alle typer af dokumenter. Vi er underlagt tavshedspligt og fortrolighed er ifølge os, nøglen til et godt forhold.

Send en e-mail med dine dokumentfiler, og vi vil vende tilbage med et tilbud vi tror du vil være enig i. Angiv i e-mailen, hvis du har specielle ønsker eller andre værdifulde oplysninger, der kan være nyttigt for os at vide, når vi skal lave et tilbud til dig.

Tilbuddet

Vores Project Managers vil være glade for at forklare, hvordan processen ser ud, og hvilke procedurer vi har. Ring og vi vil fortælle dig mere!