Danmark

Oversættelse til og fra makedonsk

Vi samarbejder med professionelle og kvalificerede freelanceoversættere til/fra makedonsk, og kan derfor ikke blot tilbyde dig billige oversættelser, men også oversættelser af høj kvalitet. Vi har modersmålsoversættere til hvert fagområde i vores database. Således kan vi opfylde dine oversættelsesønsker, uanset fagområde! Vi oversætter dagligt meget forskelligt materiale, alt fra bøger, kontrakter, avisartikler, finansrapporter, brugsanvisninger eller den daglige korrespondance med din forretningspartner i Makedonien.

Yderligere sprogkombinationer i sammenhæng med makedonske oversættelser meddeler vi dig også gerne. Kontakt os allerede i dag, enten telefonisk eller pr. e-mail.

Professionelle oversættere makedonsk – dansk, dansk – makedonsk

Vi støtter dig hellere end gerne i din daglige korrespondance til og fra Makedonien, eller med en anden slags oversættelse. Vores oversætterbureau Hurtigoversætter råder over højtuddannede oversættere, der tager sig af din oversættelse til og fra makedonsk. Vi anvender kun personer der har makedonsk som modersmål. Vores oversætteres mål er at oversætte tekstens indhold i en relevant stil, og derved inddrage særlige faktorer, sprogets særpræg, samt dine unikke ønsker. Disse helt essentielle overvejelser kaldes også, at man lokaliserer teksten.

Hvis du samarbejder med os, bliver din korrespondance til og fra makedonsk, succesfuldt oversat, og er direkte klar til brug!

Makedonsk og sprogets historie

Det makedonske sprogs historie og kampen for anerkendelse, er lang og farverig. Her på denne side præsenterer Hurtigoversætter en kort historie om det makedonske sprog.

Sproget tilhører den østlige gruppe af de sydslaviske sprog, der omfatter landene i Balkan regionen.

Den geografiske placering, der er i dag kaldes Makedonien har gennem historien været i hænderne på flere forskellige riger.

Kampen for anerkendelse

I lang tid blev makedonsk nægtet at være et sprog. Årsagen var, at det ikke blev anset for at have tilstrækkeligt særpræg, til at blive klassificeret som et sprog. Det var i begyndelsen kun en dialekt af bulgarsk/serbisk.

Makedonsk er beslægtet med disse sprog, og makedonere, serbere og bulgarere kommunikerer meget let med hinanden, på deres eget sprog. Men at hævde, at der ikke er nogen forskel mellem disse sprog, ville være ensbetydende med at sige, at svensk er en dialekt af norsk eller dansk!

Jugoslaviens opløsning

Efter at Jugoslavien begyndte at gå i opløsning, erklærede Makedonien sig til en uafhængig stat i 1991, og makedonsk stod nu uantastet som det officielle første sprog.

I dag tales sproget af omkring fire millioner mennesker verden over. Halvdelen af dem bor i Makedonien, og resten befinder sig over hele verden, med store diasporasamfund i USA og Australien.

Oversættelse til makedonsk

På Hurtigoversætter, arbejder vi for at give vores kunder nøjagtige oversættelser, til og fra makedonsk.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål om din oversættelse.

Oversættelse fra dansk til Makedonsk

Makedonien er et land, hvor flere og flere virksomheder er ved at etablere sig. Forretningsområder som IT og telekommunikation er på meget stærk fremmarch, og mange store mærker vælger at ekspandere her.

Vi tilbyder oversættelse fra dansk til makedonsk. Vi kan hjælpe dig med dine kunderelationer i Makedonien.

Oversættere på Balkan

Sproget makedonsk bruges over hele Balkan. Med et sprog, der er spredt over flere regioner varierer dialekterne også.

At have kendskab til forskellene mellem disse dialekter kan være helt afgørende i en oversættelse. Vi har oversættere med makedonsk som modersmål, og desuden kendskab til de karakteristika, der adskiller dialekterne.

Høj kvalitet til en lav pris

Med spidskompetente indfødte oversættere fra hele verden, er det nemt for os at presse priserne ned. Desuden kan vi med vores oversættere, der arbejder i alle tidszoner, arbejde effektivt og hurtigt.

Få et tilbud på din oversættelse, og du vil se, hvor konkurrencedygtige vores priser er. Mail dine tekstfiler, så undersøger en af vores Project Managers dem. De laver en vurdering, og kommer tilbage med et tilbud til dig, hurtigst muligt. Vi klarer alle slags opgaver, inden for alle slags deadlines!

Vores priser er allerede generelt lavere end vores konkurrenters, men vi er altid villige til at forhandle med oversætteren, og forsøge at sænke priserne yderligere.

Vil du vide mere om, hvordan alt fungerer mht. bestilling af en oversættelse? Ring til os, og vi vil besvare de spørgsmål, du har. Velkommen til at kontakte os i dag!