Danmark

Oversættelsesbureau for oversættelse til/fra malaysisk

Malaysisk, er det sprog, der anvendes af modersmålstalende malayere i Malaysia. Det er det officielle sprog i Malaysia, Brunei og Singapore.

Andre områder er hvor der tales malaysisk er bl.a., det sydlige Thailand, Filippinerne, Singapore, central østlige Sumatra, Riau Islands, og dele af kysten i Borneo.

Standardmalaysisk

Sproget bruges også som arbejdssprog i Østtimor. Malaysisk ligner meget indonesisk, hvilket lokalt kaldes Bahasa indonesisk, og er det officielle sprog i Indonesien.

Den officielle standard for malaysisk, som Indonesien, Malaysia og Brunei har aftalt, er den variant, der tales på Riau Øerne syd for Singapore, hvilket længe blev betragtet som værende malaysisk.

Malaysiske oversættere

At have viden, eller mere præcist den viden, der er nødvendig for at kunne skelne mellem et sprogs diversitet og dialektforskelle, er ofte afgørende i en oversættelse. Målgruppen til en oversættelse er forskelligartet, ligesom at terminologi afhænger af fagområdet.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter har den ekspertise, der er nødvendig, for oversættelser af højeste kvalitet. Vi har malaysiske oversættere i forskellige geografiske områder, og i alle tidszoner. Vi leverer kvalitetssikrede tekstoversættelser, til konkurrencedygtige priser.

Vi forenkler dine forretningskommunikationer, og tilbyder businessoversættelser til og fra malaysisk.

Oversættelser fra engelsk til malaysisk

Malaysia er et land med store muligheder. Der er investeret for milliarder, på visse områder. Turisme er en vigtig indtægtskilde, og vi vil med glæde hjælpe dig med at oversætte turistbrochurer, eller andre dokumenter, fra engelsk til malaysisk.

Turisme

Der findes utallige badebyer, og smukke øer. Nogle af de mest populære er Tioman, Rawa, Langkawi og Perhentian øerne med deres fine sandstrande, og behagelige badning. Trekking i junglen, dykning blandt koralrev, og at rejse fra ø til ø, er populære aktiviteter blandt turister. Har du brug for at oversætte turistbrochurer, eller anden information mellem engelsk og malaysisk? Hurtigoversætter tilbyder dig oversættelse fra engelsk til malaysisk. Ring og vi vil fortælle dig mere!

Malaysisk eller Malay oversættere?

Kært barn har mange navne, selv her! Du kan stave sproget på lidt forskellige måder. Vi har oversættere i forskellige områder, hvor malaysisk anvendes. Du vil få en oversættelse, der er lokalt tilpasset mht. dialekt, geografisk område, og andre påvirkende faktorer.

Din engelske tekst behandles altid af en person, der har tilstrækkelig uddannelse og / eller erfaring inden for området, din tekst handler om. Hos os får du den bedst mulige kvalitet, til overkommelige priser!

Et tilbud allerede i dag?

Vi oversætter naturligvis mere end blot turistbrochurer. Vi har medicinske, tekniske, juridiske oversættere og mange flere. For at vi kan give dig et tilbud, er vi nødt til at undersøge dine tekster. Mail derfor dine scannede tekstfiler, og vi vil vende tilbage med et tilbud, som du kan overveje. Så snart du godkender tilbuddet, vil vi straks begynde oversættelsen.

Du kan også bruge forespørgselsformularen til højre på siden, hvis teksten du ønsker at få oversat, blot er en enkel A4-side. Angiv også, hvis du har specifikke krav, samt andre oplysninger, der kan være vigtige. Jo flere oplysninger vi har, jo lettere er det for os, at lave din oversættelse, så godt som muligt!

Din personlige Project Manager

Du kan altid kontakte din Project Manager, hvis du har spørgsmål under forløbet. Vi arbejder i et team, så der er altid nogen, der er fortrolig med dit projekt. På siden ’Kontakt’ står alle de informationer du har brug for, for at kontakte os. Du skal være mere end velkommen til at samarbejde med os!