Danmark

Maltesisk – et semitisk sprog

Maltesisk er et relativt lille sprog med kun cirka en halv million modersmålstalere. Sproget har arabiske rødder, men maltesisk skrives med latinske bogstaver. På den måde er maltesisk unikt; det er det eneste standardiserede semitiske sprog, som skrives udelukkende med latinske bogstaver. I modsætning til mange andre semitiske sprog er maltesisk blevet påvirket meget af romanske sprog, især italiensk og siciliansk.

Markedsføring på Malta

Selvom maltesisk har få modersmålstalere, er der stor værdi i at kunne kommunikere på maltesisk. Mange forretningsområder er centreret omkring Malta, fx et stort antal internationale banker.

Vi kan hjælpe jer med at etablere jeres virksomhed på Malta ved at tilbyde professionelle oversættelser til og fra maltesisk. Ved hjælp af vores oversættelser skiller I jer ud fra mængden og bliver attraktive på det maltesiske marked.

Oversættelse til og fra maltesisk

På vores oversættelsesbureau samarbejder vi kun med oversættere, der har målsproget som modersmål og længere tids erfaring med kildesproget. Vores store netværk af oversættere omfatter en række oversættere til og fra maltesisk. Har I en tekst på engelsk eller dansk, som I har brug for at få oversat til maltesisk? Så er I velkomne til at kontakte os.

Turisme

Vores oversættelsesbureau tilbyder oversættelser inden for de fleste forretningsområder. Vi har for eksempel oversættere, som har specialiseret sig inden for turisme og egner sig perfekt til at oversætte turistbrochurer og lignende.

Pristilbud

Vi oversætter naturligvis andet end blot turistinformation. Vi har medicinske, tekniske og juridiske oversættere og mange andre. For at kunne give jer et pristilbud har vi brug for at se jeres tekster.

Send os en mail med jeres vedhæftede tekstfiler, og så vender vi tilbage med et tilbud, som I kan tage stilling til. Hvis I accepterer tilbuddet, sætter vi oversættelsen i gang med det samme.

Angiv gerne, om I har specifikke ønsker eller anden information, som kan være vigtig. Jo mere information vi får, desto nemmere er det for os at tilpasse oversættelsen til jeres behov.

Personlig projektleder

I kan altid komme i kontakt med jeres projektleder, hvis I har spørgsmål undervejs i forløbet. På vores oversættelsesbureau arbejder vi i et team, så der er altid nogen, som er fortrolig med jeres projekt.

I kan ringe til os – vi er tilgængelige i dagtimerne på alle hverdage. Kontakt os allerede i dag for at få et tilbud!