Danmark

Mandarin – et kæmpe verdenssprog

Med over 900 millioner modersmålstalere er mandarin et af de absolut største sprog i verden. Foruden modersmålstalerne anslås det, at ca. 200 millioner taler mandarin som andetsprog. Mandarin er et officielt sprog i Kina, Singapore og Taiwan samt minoritetssprog i Malaysia. Når vi i den vestlige verden taler om mandarin, mener vi som regel standardkinesisk, og betegnelsen bruges i så fald synonymt med kinesisk. Blandt lingvister er mandarin mere afgrænset og henviser til den variant af kinesisk, som tales i det nordlige og sydvestlige Kina.

Vi hjælper jer på rette vej

Som kunde er det ikke altid let at vide, præcis hvilken variant af kinesisk, man har brug for. Der findes et væld af dialekter, og kinesisk har forskellige skriftsystemer, hvilket fører til store forskellige mellem de forskellige dialekter. Hvis det er mandarin, I har brug for, er det sandsynligvis standardkinesisk, som er aktuelt for jer. Har I brug for en oversættelse til kinesisk, men ved ikke, hvilken variant der vil være mest gavnlig for jer? Det er her, vi kommer ind i billedet. På vores oversættelsesbureau har vi et stort netværk af oversættere, som er bosat over hele verden. Hvis I er i tvivl om hvilken slags kinesisk I har brug for, er I velkomne til at kontakte os, og så hjælper vi jer videre.

Oversættelse til og fra mandarin

På vores oversættelsesbureau har vi et stort antal oversættere, der har mandarin som modersmål. Vi stiller krav om, at vores oversættere skal have målsproget som modersmål samt omfattende erfaring med kildesproget. Vi har også oversættere, som har dansk eller engelsk som modersmål og mandarin som andetsprog. På den måde kan vi hjælpe jer med oversættelse både til og fra mandarin.

Turisme

Vores oversættelsesbureau tilbyder oversættelser inden for de fleste forretningsområder. Vi har for eksempel oversættere, som har specialiseret sig inden for turisme og egner sig perfekt til at oversætte turistbrochurer og lignende.

Pristilbud

Vi oversætter naturligvis andet end blot turistinformation. Vi har medicinske, tekniske og juridiske oversættere og mange andre. For at kunne give jer et pristilbud har vi brug for at se jeres tekster.

Send os en mail med jeres vedhæftede tekstfiler, og så vender vi tilbage med et tilbud, som I kan tage stilling til. Hvis I accepterer tilbuddet, sætter vi oversættelsen i gang med det samme.

Angiv gerne, om I har specifikke ønsker eller anden information, som kan være vigtig. Jo mere information vi får, desto nemmere er det for os at tilpasse oversættelsen til jeres behov.

Personlig projektleder

I kan altid komme i kontakt med jeres projektleder, hvis I har spørgsmål undervejs i forløbet. Vi arbejder i et team, så der er altid nogen, som er fortrolig med jeres projekt. I kan ringe til os – vi er tilgængelige i dagtimerne på alle hverdage. Kontakt os allerede i dag for at få et tilbud!