Danmark

Oversættelsesbureau for nepalesisk

Nepalesisk, tidligere khas-kura og gorkhali, er et indoiransk sprog, som tales af omkring 35 millioner mennesker.

Ca. 20 millioner af disse er modersmålstalere. Nepal, Bhutan, dele af det nordlige Indien, samt Burma, er de regioner, hvor sproget har det stærkeste fodfæste.

Nepalesiske oversættere

Nepalesisk er det officielle sprog i Nepal, hvor halvdelen af befolkningen er modersmålstalere. Sproget er skrevet i Devanagari, som også anvendes til at skrive hindi.

Det er det største pahari sprog, og er også tæt på hindi. Sprogene er til en vis grad til at forstå, indbyrdes. Vi samarbejder med nepalesiske oversættere, som har nepalesisk som modersmål. Vi kender forskellene mellem de sproglige versioner.

Hvor meget koster en oversættelse i nepalesisk?

For at vi kan være i stand til, at give dig en pris på din oversættelse, er vi nødt til at undersøge de tekster, du ønsker oversat. Vedhæft derfor dine scannede dokumenter i en e-mail. Vi vender tilbage med et tilbud, hurtigst muligt.

Du kan også benytte dig af tilbudsformularen, hvis det er en tekst, der er af et mindre omfang.

Vi ser frem til din kontakt, og garanterer dig højkvalitativ og professionel oversættelse!

Oversættelser dansk til nepalesisk

Freelanceoversættere der er bosat over hele verden, altid med målsproget som modersmål, garanterer dig som kunde en kvalitetsoversættelse, som få andre virksomheder, kan tilbyde dig.

Hurtigoversætter laver oversættelse mellem både almindelige, samt mere usædvanlige sprog. Vi har viden om dialekter, sprog, kulturelle forskelle og retlige forhold, der kan påvirke din oversættelse, uanset det geografiske område.

Nepalesisk oversætter

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter har adgang til et stort netværk af oversættere i forskellige lande, hvor nepalesisk tales. Vi vælger en oversætter ud fra baggrund, uddannelse, samt tidligere erfaring. Alt for at din oversættelse vil få den høje kvalitet, som vi lover.

Vi hjælper dig med oversættelser fra dansk til nepalesisk. Vores kunder er både privatpersoner, virksomheder, samt offentlige institutioner. De opgaver, vi modtager, er både simple tekster og mere komplekse.

Korrespondance, kontrakter og juridiske dokumenter er blot få eksempler på, hvad vi kan hjælpe med.

Ring og vi informerer dig videre om, hvordan vi kan hjælpe dig .

Et tilbud til en pæn pris

Send os en e-mail, med dine tekstfiler og vi vender tilbage med et tilbud, som få andre oversættelsesbureauer kan matche. Vi er kendt for høj kvalitet, lave priser og hurtig levering. Tøv ikke med at kontakte os, allerede i dag, hvis du har spørgsmål. Vi har fremragende Project Managers, der altid står til rådighed for at besvare alle dine spørgsmål.