Danmark

Oversættelse til polsk

Mange polakker taler et hæderligt engelsk, men det er alligevel afgørende, at vigtige tekster i samarbejde forstås fuldstændig, og i det tilfælde er det bedst at lade disse tekster oversætte til polsk. Det kan dreje sig om sikkerheds-procedurer, brugsanvisninger eller kontrakter, der alle helst skal kunne forstås til punkt og prikke af medarbejderne.

Således fik Hurtigoversætter en henvendelse fra et større dansk firma, som gerne ville have oversat hele deres personalehåndbog til polsk. Heri stod vigtige information som ikke nødvendigvis altid var indlysende for medarbejderne sydfra.

Eksempelvis forklarede brochuren, hvordan man skulle sygemelde sig og hvornår det var påkrævet at bruge sikkerhedshjelm. 

Et andet firma, der reparerede biler kunne i deres personalehåndbog gøre rede for, hvordan forskellige maskiner skulle bruges. En anden vigtig information handlede om, hvornår det var ok for medarbejderne at bruge værkstedet til privat brug efter arbejdstid. For virksomheder med polske ansatte kan det have stor værdi at få oversat mange af de regler, som findes i virksomhedskulturen. Det gælder både de skrevne og de lidt uskrevne regler. På den måde undgås mange misforståelse og det er en god måde at byde polakkerne velkommen på og få dem til at føle, at de kender reglerne og hører til på arbejdspladsen.

Oversættelsen til polsk sker via en af vores erfarne oversættere i Polen. De har alle polsk som modersmål og har alle et indgående kendskab til det danske sprog og den danske kultur.

Oversættelse fra dansk til polsk

Polen og Danmark har et meget vigtigt forretningsforhold. Både virksomheder og privatpersoner har tilbagevendende behov for oversættelse, fra dansk til polsk.

Her hos Hurtigoversætter får du vores garanti for oversættelse af den bedste kvalitet. Vi har stor erfaring i oversættelse på forskellige områder, såsom teknik, jura, medicin og økonomi.

Bred kompetence

Hurtigoversætter tilbyder oversættelser af førsteklasses kvalitet, fra dansk til polsk, for alle typer af dokumenter. Har du f.eks. brug for at få oversat en kontrakt, en teknisk manual, eller en patientjournal, så har vi altid en oversætter med de rette kompetencer! Med vores globale netværk af oversættere, har vi viden selv inden for snævre områder, såsom sikkerheds- samt fødevareregler.

Alle vores oversættere er modersmålstalere i målsproget hvilket sikrer, at din tekst bliver forvandlet til en oversættelse af højeste kvalitet.

Oversættelser fra engelsk til polsk

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter tilbyder både enkle, og mere avancerede oversættelser fra engelsk til polsk.

Vi har ekspertise i mange discipliner. Nogle er disse er: medicin, telekommunikation, samt forarbejdning, og afsætning af fødevarer.

Engelsk-polske oversættelser

Dine engelske tekster oversat til polsk. Men ikke blot dét. Polakkere har mange forskellige dialekter, samt sproglige variationer. Vi har ekspertisen selv her, med vores lokaliserede polske oversættere.

Dialekterne afviger ofte bredt, og det er vigtigt for målgruppen for oversættelsen, at forstå præcis hvad dit budskab er.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter tager højde for de forskellige regionale forskelle der findes. Dette kaldes for lokalisering, og vi er eksperter i netop dette!

Vi beskytter dine personlige oplysninger

Fortrolighed er vigtig i vores forhold. Alle opgaver behandles fortroligt. Er du nysgerrig efter at vide, hvordan vi arbejder, og hvordan et samarbejde mellem dig og os vil se ud?

Du er velkommen til at ringe eller sende en mail til os, vores kontaktoplysninger finder du på siden ’kontakt’.  Vi tilfredsstiller de behov du har, og tilpasser oversættelsen, til netop dine ønsker!

Få en pris på oversættelsen

Det er nemt at anmode om et tilbud! Du sender din tekst ved at vedlægge tekst / teksterne i en e-mail. Når vi har modtaget din anmodning, analyserer en af vores Project Managers dokumenterne, og kommer tilbage til dig, med et godt tilbud.

Vi behandler alle sager med fortrolighed, og kan håndtere alle typer af filformater. Har du brug for at sende store filer kan disse nemt uploades til vores FTP-server. Et dokument på nogle få sider kan normalt leveres allerede dagen efter.

Vil du vide mere om, hvordan vi arbejder, og hvordan vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os. Send os en e-mail, eller ring til os på hverdage mellem 08.00 og 17.00.

Vi glæder os til at samarbejde med dig!

Kontakt os nu

Send en e-mail med din tekst, og modtag et tilbud inden for ca. et par timer. Du kan selvfølgelig også ringe til os og en af vores Project Managers hjælper dig videre med din forespørgsel.