Danmark

Oversættelsesbureau til punjabi 

Punjabi tales i den indiske delstat Punjab og den pakistanske provins Punjab. Det skønnes, at 40 millioner mennesker har sproget som modersmål.

Vi tilbyder kvalitetsoversættelser til og fra punjabi. Vi samarbejder med højtuddannede oversættere, som har mange års erfaring med oversættelser inden for forskellige områder.

Pakistan og Indien

På trods af at punjabi er Pakistans største sprog, er det ikke et officielt sprog i landet. Det betyder, at det er nødvendigt at anvende andre sprog i officielle sammenhænge.

Punjabi er sikhernes liturgiske (religiøst ceremonielle) sprog og det sprog, som anvendes i musikformen bhangra. Punjabi skrives med flere forskellige alfabeter:

  • shahmukhi, en variant af det arabiske alfabetet (i Pakistan og dele af Indien)
  • gurmukhi
  • devanagari (i Indien)

Mange af de moderne ord i punjabi er låneord fra engelsk, urdu og hindi.

Oversættelse til punjabi

Med flere forskellige alfabeter og forskellige sprogkulturer er der også brug for en dybere sprogkundskab. Vores oversættere har spidskompetence inden for både deres sprog og emneområde. Vores kunder består af privatpersoner såvel som virksomheder, myndigheder og organisationer.

Hurtigoversætter tilpasser din oversættelse alt efter geografisk område, emne, målgruppe og sprogvariant. Få andre oversættelsesbureauer kan tilbyde så høj kvalitet til vores lave priser og hurtige leveringstider.

Oversættelse fra engelsk til punjabi 

Breve og forskellige typer kontrakter er blot et par eksempler på, hvad vi kan tilbyde oversættelse af inden for sprogkombinationen engelsk-punjabi.

De originale tekster oversættes altid med hensyntagen til sprogtone, målgruppe, grammatik og fagterminologi. Vi udvælger oversættere med passende uddannelse, baggrund og erfaring.

Moderne teknologi og fremgang

Takket være moderne teknologi, oversættelseshukommelser og oversættere i alle tidszoner kan vi holde priserne i bund, levere hurtigt og stadig bibeholde en meget høj kvalitet.

Fremragende kommunikation, IT-sikkerhed og høj tilgængelighed er andre årsager til, at vi klarer os godt på verdensmarkedet.

Vi har specialudviklet software, som også har været en stor årsag til vores fremgang. Vi er det hurtigst voksende oversættelsesbureau i Europa i dag og udvider over hele verden.

Oversættelse fra dansk til punjabi 

Det er ikke kun vigtigt at tage hensyn til grammatik og terminologi i en oversættelse. Dialektale variationer, sprogkultur og region påvirker også en tekstoversættelse.

Punjabi tales i forskellige dele af verden og har flere forskellige alfabeter. Derfor kan man ikke ”bare” oversætte til punjabi, men må have nærmere indsigt i, hvad der påvirker sproget. Det har vi!

Oversættere i Pakistan og Indien

Der er mange faktorer, som gør os til et unik oversættelsesbureau. Uden vores modersmålsoversættere ville intet af det naturligvis være muligt. De bor rundt omkring i verden fordelt i alle tidszoner, og vi kan dermed arbejde effektivt døgnet rundt.

Vi har oversættere i Indien og andre regioner, der alle har punjabi som modersmål. Vores oversættere er erfarne og udvælges af os ud fra den kreativitet, viden og ekspertise, som hver enkelt opgave kræver.

Omkostningseffektivt er lig med billigt

Vores fremgang fortsætter. Vi udvider i adskillige lande netop nu og udbygger virksomheden i form af virtuelle kontorer i forskellige dele af verden.

Hvordan kan det så være, at vi er så succesrige? Svaret er enkelt: omkostningseffektivisering. Vi har en tydelig forretningsidé og velfungerende kommunikation fra start til slut.

Veluddannede oversættere, lokalkendskab, god kunderelation, en god relation mellem oversættere og projektledere, den nyeste teknologi og et tydeligt lederskab er de ting, som har ført os hertil, hvor vi er i dag.

Hvad koster det at oversætte min danske tekst til punjabi?

Afhængigt af hvilken type dokument, du skal have oversat, samt specifikke ønsker og behov anbefaler vi, at du sender os en mail og vedhæfter de scannede tekster, så vi kan give et nøjagtigt pristilbud.

Vi gennemgår teksterne, taler med oversætteren og vender derefter tilbage med et tilbud, som du kan tage stilling til. Vores projektledere er klar til at hjælpe. Ring gerne til os, så vi kan fortælle mere om, hvad vi kan tilbyde!