Danmark

Oversættelse til rumænsk

Vi laver rumænske oversættelser til bl.a. danske firmaer, som eksempelvis ønsker at sælge deres produkter i Østeuropa. Hos oversættelsesbureauet Hurtigoversætter kan du få din oversættelse til yderst rimelige priser, og vi kan levere meget hurtigt. Vi oversætter mest fra engelsk til rumænsk, men klarer også en direkte oversættelse fra dansk.

Vi bruger kun de bedste af de bedste

De færdigheder vores oversættere har, strækker sig ud over god undervisning og specialiseringer.

Kendskab til lokalisering, er en anden stor fordel, hvis du hyrer os til din oversættelsesopgave. Dette betyder, at oversætteren er bekendt og fortrolig med variationer af det tilgængelige sprog. Oversætteren vil lokalisere din originaltekst, således at den bliver målrettet til det lokale folk, i det land du vil bruge oversættelsen. Accenter, terminologiske udtryk, samt sproglige påvirkninger, kan påvirke en tekst, der skal oversættes. For et udtryk i nord betyder måske noget helt andet, i syd! Dette kan være yderst vigtigt at tage hensyn til, i en oversættelse, og dette er netop hvad vores oversættere altid gør!

Rumænske oversættere

Med en solid universitetsuddannelse og ekspertise på forskellige markedsområder, kan vi sikre dig den bedste kvalitet, som overhovedet mulig. Vores oversættere har altid rumænsk som modersmål, hvis det aktuelle sprog gælder for rumænsk.

Stramme deadlines er ikke noget problem for os, da vi har oversættere med meget fleksible arbejdstider.

Oversættelse fra dansk til rumænsk

Den rumænske handel er fokuseret på fremstillingsindustrien. De seneste års stærke økonomiske tilvækst har ført til at de danske virksomheder har haft gode afkast i landet.

Som følge af dette, er der nu mere end nogensinde et øget behov for oversættelse fra dansk til rumænsk. Hurtigoversætter tilbyder oversættelse til og fra Rumænsk.

Teknisk oversættelse fra dansk til Rumænsk

Vores oversættere er placeret i Rumænien, og har rumænsk som modersmålssprog. En solid uddannelsesbaggrund inden for din oversættelses fagområde, garanterer en ekstrem høj kvalitet af dit slutprodukt.

Vi kan f.eks. oversætte dine branchespecifikke tekniske manualer fra dansk til rumænsk uden problemer.

Men vi arbejder ikke blot for virksomheder, men også for privatpersoner. Det kan handle om en oversættelse af et CV, personlige meddelelser, eller blot en kortere tekst. Vi oversætter alle typer af dokumenter til privatpersoner, organisationer, og myndigheder.

Oversættelse fra engelsk til rumænsk

Der er et kommercielt marked for landbrugs-, og industrielle produkter, værktøjs-, samt entreprenørmateriel, og elektrisk udstyr.

Dette betyder også, at behovet for oversættelse, for eksempel, af betjeningsvejledning er meget stort. Oversættelsesbureau Hurtigoversætter hyrer rumænske oversættere med baggrund inden for fagområdet af netop din tekst.

Oversættere med rumænsk som modersmål

Din engelske brugermanual oversættes med terminologisk viden på det pågældende område. Rumænsk er altid personens modersmål, i dette tilfælde.

Tekniske, juridiske og medicinske dokumenter er intet problem for os. Vi har sagkyndige oversættere for hele erhvervsmarkedet.

Moderne teknologi

Med moderne teknologi, kan vi fokusere på dig som kunde. Det genererer besparelser af tid, og dermed penge. Selvfølgelig, vil dette blot gavne dig, som forbruger.

Du får en lavere pris hos os end hos mange af vores konkurrenter. Du får den samme høje kvalitet på trods af lavere priser, og vi leverer lynhurtigt.

Et tilbud på din forespørgsel

Send dine filer i en e-mail så beregner vi, hvad din tekst vil koste at oversætte. Vores kunder er både private, samt store virksomheder. Uanset type og størrelse af teksten, kan vi hjælpe dig/jer!

Du er velkommen til at kontakte os, og vi vil besvare de spørgsmål, du har. Hos os får du et unikt kvalitetsprodukt, som passer til netop dine behov.