Danmark

Hurtigoversætterog oversættelser til russisk

Her finder du information om Hurtigoversætter og vores russiske oversættelsesservice. Vores russiske afdeling har et globalt netværk af nøje udvalgte oversættere. Vi udvælger de oversættere og korrekturlæsere, som er bedst egnede til det enkelte oversættelsesprojekt. Vi har oversættere, som er specialiseret i følgende emneområder:

  • Jura
  • Finansielle anliggender
  • Medicin
  • Teknik
  • Salg og marketing
  • Uddannelse og praktik

Du kan regne med, at du får et godt produkt fra os, når det gælder indhold og god service. Ring venligst til en af vores Project Managers og få yderligere oplysninger.

Oversættelse dansk og russisk

Russisk er et sprog med mere end 150 millioner talere, og den økonomiske udveksling mellem Danmark og Rusland er stigende. Vi hos Hurtigoversætter får flere og flere opgaver vedrørende oversættelse, fra dansk til russisk.

Stort netværk af russiske oversættere

Takket være et omfattende netværk af oversættere, har vi tilbudt vores services på områder som teknik, økonomi, jura, og medicin i over ti år!

Hos Hurtigoversætter kan vi hjælpe dig med at oversætte alle typer af dokumenter mellem dansk og russisk. Du sender dine dokumenter i en e-mail og modtager herefter et tilbud. Vi lover hurtig levering til konkurrencedygtige priser!

Specialisering inden for mange områder

For at kunne levere de bedste resultater, er alle vores oversættere indfødte. Dette er en måde at sikre både os selv og dig for, at oversætteren virkelig forstår selv små variationer, der alligevel gør en forskel i tekstens indhold. Din oversættelse vil blive en præcis og perfekt gengivelse af originalteksten.

Oversættelse er et håndværk, der kræver kendskab til både sprog og kultur. Vi er altid omhyggelige med at den oversætter som udfører din mission, har tidligere erfaring inden for teksten fagområde, og ved hvordan budskabet skal se ud.

Har du brug for en oversættelse af en kontrakt fra dansk til russisk, eller en patientjournal fra russisk til dansk, har Hurtigoversætter det der kræves. Vi håndterer alle typer af filformater, og hvis du har brug for at sende store filer kan disse nemt uploades til vores FTP-server.

Effektiv organisation

Takket være en effektiv organisation, kan vi tilbyde lave priser, og samtidigt leverer vi kun professionelle oversættelser. Ønsker du at diskutere noget, inden du anmoder om et tilbud, kan du ringe eller maile til os på hverdage mellem 08.00 og 17.00. Vores informationer finder du ved at klikke på siden ’Kontaktdata’ øverst i menuen.

Vi glæder os til dit samarbejde!

Oversættelse fra engelsk til russisk

Personlige og ukomplicerede forretningsforbindelser med partnere er en forudsætning for at drive forretninger i Rusland.

Med mange økonomiske regioner hver især med forskellige betingelser, kræves der dybere viden om de forskellige forretningsområder.

Spidskompetence

Hurtigoversætter vælger oversætteren i forhold til tekstmaterialets indhold, og personen har altid modersmål i målsproget, hvilket i dette tilfælde er russisk.

Højtuddannede, specialiserede og erfarne oversættere bearbejder dine tekster med stor hensynstagen til de lokale faktorer, der kan påvirke oversættelsen.

Russiske oversættere

Hurtigoversætter arbejder med russiske oversættere som er bosat i forskellige russisk-talende regioner, ikke blot i Rusland, som man normalt ville gå ud fra. Målgruppen for oversættelsen er lige så vigtig, får at opnå en autentisk gengivelse af originalteksten, der formidler den samme sprogfølelse som kildesproget gør.

De russiske oversættere har også meget gode engelskkundskaber, hvilket forstærker kvaliteten af dit produkt yderligere.

Få et godt tilbud nu!

Lokalisering, samt russiske oversættere i alle tidszoner, der arbejder i aftenerne og i weekenderne er blot et par grunde til, at vi også kan reducere priserne. Høj kvalitet behøver ikke at være dyrt. Det er vi et levende eksempel på!

Med vores unikke, moderne program kan vi fokusere helt og holdent på kunden. Send dit tekstdokument, til os, og vi vil vende tilbage med et tilbud, så hurtigt som muligt.

Kontakt

Kontakt os, og vi fortæller dig mere om, hvordan vi arbejder, og hvad vi ellers kan byde på mht. oversættelsesservices. Hos os får du altid en skræddersyet oversættelse, der passer til netop dine præferencer og behov.

Velkommen til at kontakte os med det samme. Vi ser meget frem til dit samarbejde!