Danmark

Oversættelsesbureau for singalesisk

Hurtigoversætter laver oversættelse til og fra singalesisk. Vi vælger vores oversættere med stor omhu.

Ønsker du en korrekt oversættelse til en rimelig pris, og som kan leveres hurtigt? Kontakt os, og vi hjælper dig videre!

Indiske og singalesiske oversættere

Singalesisk er det sprog, der tales af singaleserne i Sri Lanka, men også i visse dele af Indien.

Vi i oversættelsesbureau Hurtigoversætter har både singalesiske og indiske oversættere med kendskab til sprogkulturen i hvert land. Vi kan formidle den rigtige sprogfølelse til din målgruppe, og dermed levere oversættelser af høj kvalitet med autentisk indhold.

Businessoversættelser til og fra singalesisk

Ved at bruge os til dine oversættelser på forskellige forretningsområder, kan du være sikker på, at du får 100 % korrekt oversat tekst, med 100 % korrekt terminologi.

Oversættelse fra engelsk til singalesisk

Der er masser af muligheder for at drive forretninger i Sri Lanka. Eksempelvis eksport af gummi, frugt, grøntsager og sko.

Hurtigoversætter tilbyder kvalitetsoversættelse fra engelsk til singalesisk. Med mange års erfaring i oversættelser på forskellige forretningsområder til og fra singalesisk, er vi overbeviste om, at vi kan hjælpe dig!

Kokosnødder

De forretningsmæssige muligheder er mange i Sri Lanka. Kokosnødder er en af dem. Ca. 3 milliarder af disse nødder dyrkes hvert år, og industrien har en omsætning på store summer penge. Eksporthandelen udgør en vigtig del af den srilankanske økonomi, og kokosnødder er altså en af de vigtigste eksportvarer.

Hurtigoversætter, har den oversætter som du har brug for i din virksomhedskommunikation fra engelsk til singalesisk. Lad os gøre det, vi er gode til, så kan du fokusere på dine forretninger.

Oversættelse fra dansk til singalesisk

Ansæt os for hurtige kvalitetsoversættelser til konkurrencedygtige priser! Vi har adgang til et verdensomspændende netværk af de bedste, professionelle, freelance oversættere.

Lokalisering singalesiske oversættere

Hurtigoversætter bruger udelukkende spidskompetente, dygtige oversættere med singalesisk som modersmålssprog. Vi har lokaliserede oversættere i Sri Lanka og Indien, så du får en oversættelse som er tilpasset efter geografisk område og kultur.

Få konkurrenter kan tilbyde oversættelser af så høj kvalitet, til så lave priser. Modtag et tilbud som beskrevet nedenfor, og du vil forstå, hvad vi taler om.