Danmark

Hurtigoversætter oversætter til slovakisk

Hurtigoversætter tilbyder oversættelser til og fra slovakisk på alle fagområder.

Vi samarbejder kun med modersprogsoversættere, som har mangeårig erfaring med oversættelse af f.eks. marketingstekster, brugsanvisninger, pressemeddelelser, tekster om kunst, kultur, sport og videnskab. Vores oversættere håndplukker vi, og de har altid haft en relevant universitetsuddannelse. Oversættere, der har specialiseret sig i tekniske oversættelser, har som regel også samlet erfaringer i industrien og kan derfor sagtens sætte sig ind i komplicerede beskrivelser af anlæg og maskiner.

Stort netværk af slovakiske oversættere

Da vores oversættere råder over en kvalificeret uddannelse, får du oversættelser af en konstant høj kvalitet fra os. Vores tætte netværk garanterer dig også for, at vi hurtigt finder den rigtige oversætter til dine tekster. De fleste af vores slovakisk-oversættere arbejder også om aftenen eller i weekenden. En hasteoversættelse er altså intet problem for os.

 Oversættelse fra engelsk til slovakisk

Vi samarbejder med lokaliserede oversættere i Slovakiet. Når vi bruger en oversætter til en oversættelse fra engelsk til slovakisk, garanterer vi, at denne person har:

  • slovakisk som modersmål
  • engelsk orienteret uddannelse
  • ekspertise på det pågældende område

Hurtigoversætter har bred erfaring i branchen. Med et strømlinet system, kan vi holde produktionsomkostningerne nede, men samtidig opretholde den høje kvalitet, som vi aldrig går på kompromis med!

Slovakisk indfødte oversættere

Med lokaliserede oversættere med omfattende viden inden for dit område, og i målsprogslandet, sikrer vi kvaliteten af din oversættelse. Du får den bedst mulige kvalitet, til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os og find ud af hvorfor så mange kunder er afhængige af os, for gentagne opgaver. Vi giver dig gerne referencer efter anmodning.

Oversættelser fra dansk til slovakisk

Hurtigoversætter har mange års erfaring i oversættelse fra dansk til slovakisk. Vores massive netværk af freelance oversættere betyder, at vi kan håndtere de fleste sprogkombinationer i dag.

Omkostningseffektivt

Vi har en omkostningseffektiv måde at arbejde på, som har bragt os til hvor vi er i dag. Med automatiserede processer, kan vi fokusere på hvad der er vigtigt – kunden.

Vi er et af de hurtigst voksende oversættelsesbureauer på markedet, og vi udvider os til hele verden. Kontakt os venligst for flere informationer om, hvad vi kan gøre for dig!

Oversættere med slovakisk som modersmål

Når det kommer til, at oversætte fra dansk til slovakisk, har vi højtuddannede oversættere i Slovakiet. De har engelsk som modersmål, og de bedste kompetencer i dansk.

Kundskaberne i dansk er normalt da oversætteren har haft sin uddannelse i Danmark. Vi vil altid matche din oversætter med tekstens indhold. Har du en teknisk eller medicinsk oversættelse, vil vi udvælge en af vores oversætter, som har en relevant uddannelsesbaggrund for oversættelsen.

Vores pris

For at vi kan være i stand til at fortælle dig hvad dit dokument vil koste at oversætte, er vi nødt til at se det først. Vedhæft dine tekster til en mail, og send den til os.

En af vores Project Managers vil gennemgå materialet, og vil være tilbage med et særligt tilbud. Hvis du vælger at acceptere tilbuddet, sætter vi oversættelsen i gang med det samme!

Du kan se alle vores kontaktoplysninger på siden ’Kontakt’. Du er mere end velkommen til, at ringe til os i dag!