Danmark

Hurtigoversætter oversætter dine tekster til slovensk

Oversættesesbureauet Hurtigoversætter tilbyder oversættelser til og fra slovensk på alle fagområder. Vores samarbejder med modersprogsoversættere, der har årevis af erfaring med oversættelse af f.eks. marketingstekster, brugsanvisninger, pressemeddelelser, tekster om kunst, kultur, sport og videnskab. Vores oversættere udvælges omhyggeligt og har en relevant universitetsuddannelse og videreuddannelse. Oversættere, der har specialiseret sig i tekniske oversættelser, har som regel også samlet erfaring i industrien, og kan derfor oversætte i meget bredt omfang.

Et stort netværk af slovenske oversættere

Da vores oversættere råder over en kvalificeret uddannelse, får du oversættelser af en konstant høj kvalitet fra os. Vores tætte netværk garanterer dig også for, at vi hurtigt finder den rigtige oversætter til dine tekster. De fleste af vores slovensk-oversættere arbejder også om aftenen eller i weekenden. En hasteoversættelse er derfor ikke et problem for os.

Oversættelse fra engelsk til slovensk

Har du brug for at oversætte din engelske tekst til slovensk? Så har vi den rette oversætter til dig! Med oversættere bosiddende i Slovenien, kan vi sikre dig en højkvalitativ oversættelse.

Hurtigoversætter har specialiserede oversættere inden for områder som softwareteknologi, miljøenergi og andre industrielle områder.

Men vi har også oversættere til mindre tekster, og tekster til privatpersoner, som ansøgninger og e-mails.

Slovenske oversættere

Med lokale og specialiserede oversættere i de områder hvor der tales og skrives slovensk, kan vi garantere:

  • korrekt grammatik
  • moderne terminologiske udtryk for det specifikke fagområde
  • sprogkulturel kvalitet – vi kender de små dialektale forskelle, der findes
  • omkostningseffektive oversættelser, med hurtig levering

Med den nyeste softwareteknologi, kan vi levere hurtigt til lave priser, men stadigvæk tilbyde den samme kvalitet!

Oversættelse fra dansk til slovensk

Vi tilbyder vores tjenester til både private kunder, samt virksomheder. Vi har indfødte oversættere i alle discipliner.

Vi bruger omhyggeligt udvalgte oversættere, der vil matche din tekst, med hensyn til indhold og emne.

Lokalisering i Slovenien

At tilpasse en oversættelse, i dette tilfælde fra dansk til slovensk, kaldes for lokalisering. Vi tager dermed hensyn til:

  • kilde-, og målsprogets sprogbrug
  • grammatik, og terminologi i begge sprog
  • målgruppe, og området specialisering
  • måleenheder
  • layout, og teknologi

Vores software er specielt designet til oversættelsesbureauet Hurtigoversætter. Det giver os mulighed for at fastholde de lave priser og korte leveringstid, men stadig bibeholde den højeste kvalitet.

Tilbuddet

Et stort netværk af professionelle oversættere. En effektiv organisation. Effektiv kommunikation mellem alle aktører. Dette er eksempler på, hvorfor vi er det hurtigst voksende oversættelsesbureau på det europæiske marked i dag.

Anmod om et tilbud og få et, som få konkurrenter kan overgå. For at vi kan være i stand til at give en nøjagtig pris, er vi nødt til at se det materiale, der skal oversættes.

Hvis oversættelsen indeholder en større mængde tekst, kan du vedhæfte filerne i en e-mail. Vi vil give dig et nøjagtigt tilbud, så snart vi hører fra dig.

På siden ’Kontakt’ finder du alle oplysninger du har brug for, for at komme i kontakt med os. En af vores Project Managers vil besvare alle dine spørgsmål. Vi skræddersyr oversættelsen efter alle dine ønsker!