Danmark

Oversættelsesbureau for professionelle svenske oversættelser

Effektiv projektledelse og målrettet indsats fra professionelle svenske oversættere gør Hurtigoversætter i dag til et af de største, og mest succesfulde oversættelsesagenturer i Danmark.

 Vi tilbyder professionelle svenske oversættelser og ekstraordinære ydelser til både private, samt erhvervskunder, som myndigheder, etc.

Forskellige kombinationer af sprog – 150 sprog

Vi oversætter til over 150 sprog i forskellige fagområder. Uanset sprogkombination og retning, kan vi hjælpe dig.

Vores kvalificerede oversættere er specialister på deres specifikke fagområde, og har altid målsproget som deres modersmål.

Svensk oversættelse af en certificeret svensk oversætter

En oversættelse skal være fejlfri, og samtidigt en indgående revision af det oprindelige dokument. Derfor bruger vi udelukkende oversættere som også er modersmålstalende.

Tekniske manualer fra tysk til svensk, kontrakter fra spansk til svensk, eller dokumenter fra kinesisk til svensk, er blot et par eksempler på, hvad vi har håndteret gennem årene. Men vores ekspertise er meget bredere end det.

Vores professionelle oversættere har stor erfaring i oversættelsesindustrien samt viden i mange forskellige discipliner. P.ga. deres baggrundsuddannelser har de desuden viden om den korrekte fagterminologi, både juridisk og teknisk, som medicinsk. Er der brug for en bekræftet oversættelse, er det ikke noget problem! Vi har de færdigheder og ekspertise du har brug for – din tekst er i gode hænder!

Din svensk-oversættelse fra en svensk modersmålsoversætter

Sverige – et land, der er meget populært blandt danskerne. Svenskerne er et venligt folk, hvis mentalitet ligner den danske. Også forretningsrelationerne mellem disse to lande bliver mere og mere intensive. Ganske vist vil der altid være en vis sprogbarriere. Denne sprogbarriere kan du dog bygge bro over med oversættelsesservicen fra Hurtigoversætter.

Vores kontor i Stockholm har et omfangsrigt netværk af diplomoversættere med svensk som modersmål og bopæl i Sverige. Således er de informeret om historie og aktuelle udviklinger i landet. Du får altså ikke en oversættelse, der indeholder ord og sætninger, der ikke svarer til den mundtlige eller skriftlige sprogbrug i Sverige i dag. Derudover har vi endnu en god meddelelse til dig: Denne service er ikke engang særlig dyr! Mail din tekst til os pr. e-mail. Du vil få at se, at en perfekt svensk oversættelse ikke behøver at koste så meget.

Specialiserede oversættere til hvert fagområde

De freelance-oversættere, der er tilsluttet os, er ikke kun uden undtagelse svenske modersmålsoversættere, men også specialiseret i bestemte fagområder. Ud over juridiske og litterære oversættere kan vi også tilbyde dig eksperter inden for områderne sport, turisme, kultur, historie, politik, kongehus, EU-relaterede emner, medier, journalistik osv. Der findes ikke et fagområde, der er så eksotisk, at vores oversættere ikke har erfaring med det. Hvis du ønsker at vide mere, bedes du venligst henvende dig til et af vores kontorer i nærheden af dig. Vores telefonnumre finder du under menupunktet ’Kontakt’.

Oversættelse fra engelsk til svensk

Der er stadig et stort behov for kvalificeret oversættelse fra engelsk til svensk. Vi i Hurtigoversætter har den ekspertise, du leder efter.

Fra vores oversættelsesbureauer i Göteborg og Stockholm har vi et omfattende netværk af universitetsuddannede oversættere. Vores svenske oversættere bor i Sverige, og har svensk som modersmål.

Vi har et godt ry på det internationale marked, og er kendt for høj kvalitet, hurtig levering, og konkurrencedygtige priser.

Svensk som modersmål garanterer et moderne sprog

Da vores oversættere bor i Sverige, er de velbevandret i svensk kultur, og aktualitet i Sverige. Din oversættelse vil have et moderne sprog. Se venligst på vores side ’Reference’ for yderligere oplysninger om nogle virksomheder, der bruger os for tilbagevendende opgaver.

Oversættelse fra svensk til engelsk

Selvfølgelig kan vi også sagtens udføre oversættelser fra svensk til engelsk. Uanset om det er til amerikansk, britisk, eller canadisk engelsk, en tekst skal oversættes, kan vi hjælpe dig. Privatperson eller virksomhed, lidt eller meget tekst, er irrelevant – vi oversætter alle typer af dokumenter til dig som privatperson, eller jer som virksomhed, organisation eller myndighed.

Ekspertise inden for en lang række emner

Oversætterne i denne sprogkombination, har ikke kun svensk som modersmål, men har også specialiseret sig i bestemte områder. Dette sikrer en høj kvalitet på din engelsk-svenske oversættelse.

Gennem vores massive netværk af freelance modersmålsoversættere, en effektiv organisation, samt et moderne system, kan vi fastholde vores stærke position på det globale marked i dag.

Nogle eksempler på emner er:

  • Juristik
  • Litteratur
  • Sport
  • Turisme
  • Kultur
  • Historie
  • Politik
  • EU-relaterede spørgsmål
  • Medie- og journalistik

Et tilbud på engelsk-svensk oversættelse

Se straks en pris for din oversættelse, ved hjælp af formularen til højre. Ellers skal du sende materialet du ønsker at få oversat, via e-mail. Vi gennemgår tekstdokumentet, og vil vende tilbage hurtigst muligt med et tilbud, skræddersyet til netop dine behov.

Har du spørgsmål eller bekymringer? Kom i kontakt, og vores Project Managers hjælper dig videre! Telefonnumrene finder du på siden: ’Kontakt’.