Danmark

Oversættelsesbureau for sproget Tamil

Tamil er det officielle sprog i Indien, Sri Lanka og Singapore, og det tales desuden også i Malaysia.

Det anslås, at omkring 74 mio. mennesker taler sproget, hvoraf ca. 66 mio. har tamil som modersmål.

Oversættelser til og fra tamil

Tamil har modsat Indiens traditionelle litterære sprog, ikke sin oprindelse i sanskrit, men har dog lånt ord fra sanskrit, under dele af sin historie.

Det tamilske alfabet er fonetisk. Sproget har 12 vokaler og 18 konsonanter. Hurtigoversætter har den sproglige viden der er nødvendig, for at oversætte præcist og korrekt. Samtidigt kan du være overbevist om at det budskab du ønsker, skal viderebringes, bliver klart og tydeligt overført i oversættelsen.

Vi tager hensyn til lokale faktorer, der kan påvirke oversættelsen. Takket være oversættere i forskellige regioner, kan vi garantere høj kvalitet og hurtig levering.

Erhvervskommunikation

Singapore er et land som er præget af 200 års påvirkninger fra forskellige folkeslag. Turistindustrien er stadig stigende, og vi vil meget gerne hjælpe dig med oversættelserne mellem de forskellige sprogversioner.

Vi har mange års erfaring på det asiatiske marked.

Oversættelse fra dansk til tamil

Hurtigoversætter har mange års erfaring i oversættelse til og fra det asiatiske marked.

Tamil er et af de sprog, vi tilbyder oversættelse til og fra. Vores Project managers fortæller dig gerne mere om, hvordan vi arbejder. Ring til os, hvis du har spørgsmål eller ønsker flere informationer.

Dialekter i sproget

Tamilske dialekter varierer efter område og gruppe. De adskiller sig fra hinanden ved lyden, og denne lydforandring udviklede sig fra det tidligere tamil.

I Sri Lanka bruges flere ord, som ikke bliver brugt i Indien. Mange af disse ord bruges også på forskellige måder.

Derfor er det af stor betydning at have viden om, og forståelse for de forskelle, der findes. Oversættelsesbureau Hurtigoversætter har netop dette. Men vi har også ekspertisen i forskellige områder. Vores oversættere ved, hvilke terminologiske udtryk, der gælder for de forskellige fagområder.

Høj kvalitet til en lav pris

Ansæt os, hvis du ønsker en oversættelse, der er af højeste kvalitet. Vi har en stærk position på det asiatiske marked, og vil med glæde hjælpe dig i din forretningskommunikation, til eller fra tamil.

Send det materiale, du ønsker at se et tilbud på via e-mail. Vi sender dig et tilbud på din oversættelse, hurtigst muligt og helt uforpligtende. Vi garanterer høj kvalitet til lave priser, og sågar med den hurtigste levering.

Kontakt os

Du er mere end velkommen til at kontakte os. Vi vil besvare de spørgsmål, du har. Vi skræddersyr din oversættelse efter dine ønsker og de behov du har, så tøv ikke med at ringe til os, allerede i dag!