Danmark

Oversættelsesbureau for tibetansk

Tibetansk tilhører den Tibeto-burmanske sprogfamilie. Det samlede antal talere af forskellige tibetanske sprogvarianter, anslås til at være seks millioner.

Tibetanske dialekter

Alle sproglige varianter der tales i Tibet tilhører den Tibeto-burmanske sprogfamilie. Alle undtagen én – sokpa, som tilhører de mongolske sprog.

Følgende dialektgrupper findes:

  • Ü-Tsang
  • Kham-Hor
  • Amdo
  • Dzongka-Sikkim
  • Ladakhi-Balti
  • Lahul-Spiti
  • Sherpa Jirel
  • Kyiron-Kagate

Dialekterne adskiller sig meget fra hinanden. De dialekter der tales i det vestlige Tibet er de mest gammeldags, og er tættest på skriftsproget.

Oversættelse fra dansk til tibetansk

Hurtigoversætter er det hurtigst voksende oversættelsesbureau i Europa lige nu!

Vi udvider vores oversættelsesbureauer, og har etableret os på verdensmarkedet. Med et godt omdømme på markedet, er noget af det som kendetegner os, bl.a. meget høj kvalitet, hurtig levering, og konkurrencedygtige priser.

Kilde- og målsprog

Din danske udgave håndteres af tibetanske oversættere med indgående kendskab til kilde- og målsproget. I dette tilfælde vil oversætteren altid have tibetansk som modersmål.

I tilfælde af at kendskabet ikke skal være omfattet i kildesproget, kan der oversættes til et mellemliggende, internationalt sprog såsom engelsk.

På siden ’Kontakt’ findes alle Hurtigoversætters kontaktoplysninger. Ring til os, så vil vi forklare mere detaljeret om hvordan vi arbejder, og hvilke procedurer vi har.

Et unikt tilbud

Vi skræddersyr oversættelsen til dine krav. Kontakt os i dag for at finde ud af mere om, hvordan vi kan hjælpe dig!

Indsend dine dokumenter der skal oversættes, så analyserer vi teksterne og vil vende tilbage med et tilbud, få konkurrenter kan matche. Vedlæg tekstfilerne i en e-mail eller brug formularen, i tilfælde af et mindre tekstomfang.

Ønsker du at tale med en af vores Project Managers, før du sender tekstfilerne? På siden ’Kontakt’ kan du finde alle vores kontaktoplysninger.

Du er hjertelig velkommen til at kontakte os i dag!