Danmark

Hurtigoversætter og eksotiske sprog

Oversættelser til gængse sprog, som fransk, engelsk, spansk og tysk er en del af vores hverdag. Vi tilbyder dog ikke kun disse sprog men også eksotiske sprog som f.eks. urdu, farsi (persisk), punjabi, hebræisk og også inuktitut. Disse sprog skal som regel oversættes til tysk. Derfor oversætter vi for nogle bl.a. forsikringer, fakturaer for lægeundersøgelser fra (eksotiske) ferielande, som de forsikrede indleverer. I disse tilfælde er det vigtigt, at disse oversættes hurtigt. Derfor har vi også for eksotiske sprog mere end én oversætter i vores database og kan således hurtigt levere oversættelserne til vores kunder – uafhængigt af, om det drejer sig om oversættelser fra hindi eller marokkansk.

Rådighed

Til visse eksotiske sprog har vi kun et lille antal oversættere.  Derfor er der kun få oversætterbureauer, der f.eks. tilbyder sprogkombinationen urdu – tysk. Vi er et af dem! Hvis den oversætter, der står til rådighed, en gang ikke skulle have tid, eller du ønsker en oversættelse til tysk fra et sprog, vi ikke selv kan tilbyde, så er der mulighed for at få teksten oversat for dig over et mellemtrin. Eksempelvis via engelsk, fransk eller spansk.  Vær venligst opmærksom på, at denne form for oversættelse kan kræve lidt længere tid.

Prisfordele

Det er sikkert let at forstå, at der er prisforskelle ved oversættelse af eksotiske sprog, hvis man får disse oversat til engelsk og ikke til tysk. Et eksempel: Det er meget billigere at få en japansk tekst oversat til engelsk end til tysk. Prisforskellen opstår ved, at der findes flere engelsktalende oversættere, der kan japansk, end tysktalende oversættere.

Oversættelse fra dansk til urdu

Betegnelsen urdu er oprindeligt, et tyrkisk ord.

Urdu er et indoeuropæisk sprog i den Indoiranske gruppe. Det er det officielle sprog i Pakistan, hvor det er modersmålssprog for ca. 8 mio. mennesker.

Udvalgte oversættere

Hurtigoversætter vælger sine oversættere baseret på emne, og målsprog. Vores oversættere har urdu som modersmål, og er specialiseret i tekstens fagområde.

Det kan være medicinsk, teknisk eller juridisk. Men vi oversætter for alle. Om du er privatperson, eller en virksomhed, gør ingen forskel for os. Hvis du har brug for hjælp med din korrespondance til eller fra urdu, kan vi hjælpe dig!

Oversættelse fra engelsk til Urdu

Ordforrådet i urdu består hovedsageligt af persiske ord. Omkring 30% er en blanding af arabiske, og tyrkiske ord.

Man kan også se indflydelser fra fransk, portugisisk og hollandsk. Der er et lille antal låneord fra chagatai, portugisisk, græsk og fra senere tid, engelsk.

Fra personlige breve til juridiske dokumenter

Hurtigoversætter laver oversættelser fra engelsk til urdu. Vi håndterer både simple tekster, som mere avancerede.

Hos os får du en lokaliseret oversætter med urdu som modersmål, til at tage sig af din tekst. Med viden om dialektale forskelle, og med kendskab til forskellige områder, garanterer vi dig den bedst mulige kvalitetsoversættelse!

Juridiske oversættere

Oversætteren der håndterer din tekst er nøje udvalgt, til at matche tekstens fagemne. Da vores udvalgte oversætter har modersmål i målsproget, samt meget godt kendskab til engelsk, er du garanteret et slutprodukt der lever op til de højeste krav!

Vores tilbud

Det er nemt at finde ud af, hvad din tekst vil koste at oversætte. Udfyld formularen der er til syne på denne side, til højre. I tilfælde af, at du har flere sider tekst der skal oversættes, bør du vedhæfte materialet i en mail, og vi vil vende tilbage med et særligt tilbud.

Kontakt

På siden ’Kontakt’ findes alle vores kontaktoplysninger. Ring til os eller send en mail, hvis du har spørgsmål. Vi ser frem til et godt samarbejde med dig!