Danmark

Oversættelsesbureau for Yoruba

Yoruba er modersmål for yorubafolket, og tales i Nigeria, Benin og Togo, sammen med andre sprog.

Minoritetsgrupper findes også i Brasilien og Cuba, hvor sproget kaldtes Nago.

Hurtigoversætter laver oversættelse til og fra yoruba.

Tonesprog

Yoruba er et analytisk tonesprog med SVO syntaks. Dansk er også et SVO sprog (Subjekt-Verbum-Objekt-sprog), hvor en bestemt ordstilling anvendes.

Vælg Hurtigoversætter for grammatisk korrekte oversættelser til og fra yoruba.

Vestafrikanske dialektkontinuum

Et dialektkontinuum er et område bestående af tilgrænsende dialekter eller sprog. Sprogvarianter som er nemme at forstå indbyrdes.

Yoruba består af over femten sorter som kan inddeles i tre store dialektområder: nordvestlig, central og sydøstlig.

Nordvestyoruba

…tales i Abeokuta, Ibadan, Oyo, Osun og Lagos

Centralyoruba

…tales i Igbomina, Ife, Ekiti, Akure, Efon og Ijesa

Sydøstyoruba

…tales i Okitipupa, Ondo, Owo, Sagamu, og dele af Ijebu.

Standardyoruba

…er den standardvariant, der undervises på i skolerne, og tales af nyhedsoplæsere i radioen.

Oversættelse fra engelsk til yoruba

Hurtigoversætter har de nødvendige dialektale færdigheder, som en oversættelse til og fra yoruba kræver!

Med 15 forskellige sprogsorter, er det vigtigt at have indsigt i de forskellige varianter, for en autentisk oversættelse fra engelsk til yoruba.

Omkostningseffektivt betyder billigere

Med omkostningseffektive arbejdsrutiner, kan vi reducere den administrative arbejdstid. I praksis betyder det, at vi har mere tid til at fokusere på dig som kunde.

Vores unikke softwareprogram, samt vores gode kommunikation med høj teknisk ekspertise, sparer tid og penge. Dette gavner naturligvis vores kunder, og vi kan holde markedets lave priser, som vi i dag har!

Privat person eller myndighed

Vi oversætter dine tekster, uanset om du er en person med et personligt brev eller en myndighed med et juridisk dokument. Oversætterne der får din opgave bliver nøje udvalgt af os. Vi ser på baggrund, modersmålssprog, samt tidligere erfaring.

Vi har oversættere til alle typer af områder, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til oversættelse!

Anmodning om tilbud

Ønsker du at tale med os, før du sender tekster(ne)? Intet problem, bare ring til os, og du kan stille alle de spørgsmål du ønsker! Vil du bede om et tilbud, på din oversættelse, er vi først nødt til at se hvilket materiale der er tale om. Du skal scanne, vedhæfte, og send dine tekster i en e-mail.

Har du en mindre mængde tekst, skal du blot udfylde den formular, du ser til højre i stedet. Vi evaluerer din tekst, og vil vende tilbage med et tilbud, som du kan overveje. Kontakt os i dag, og modtag hurtigt et tilbud!