Danmark

Vi oversætter dine tekster

Oversættelsesbureauet Hurtigoversætter overtager gerne dine oversættelsesønsker til og fra portugisisk. Vi oversætter bl.a. brugsanvisninger, lovtekster, pressemeddelelser eller bøger. I vores database har vi den rigtige oversætter til hver teksttype, til hvert fagområde. Vi oversætter ikke kun tekniske, medicinske, juridiske eller litterære tekster. Vi har også oversættere i vores database, der er specialiseret i områderne miljø, miljøteknologier, kunst og kultur, bæredygtighed, transportvæsen osv. På denne måde kan vi tilbyde dig fremragende oversættelser til en god pris.

Netværk af diplomoversættere

Vores oversættere har afsluttet en universitetsuddannelse og har portugisisk som modersmål. Ved at anvende udelukkende modersmålsoversættere kan vi levere oversættelser af høj kvalitet til dig. Vores oversættere arbejder også om aftenen og i weekenden, derfor er ønsker om hasteoversættelser heller ikke et problem for os.

Oversættelser fra dansk til portugisisk

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter laver professionelle dansk-portugisiske oversættelser. Vi har den ekspertise og viden, der kræves for en grammatisk korrekt oversættelse med korrekt brug af sprog, og terminologi til netop dit fagområde!

Certificerede portugisiske oversættere

Hurtigoversætter oversætter dine dokumenter, uanset type tekst, samt omfang, fra dansk til portugisisk. Oversættelser af kontrakter eller tekniske manualer håndteres af specialiserede oversættere i de specifikke områder, der er relevante for din oversættelse. Når vi ansætter en portugisisk oversætter, vil personen altid have portugisisk som modersmålssprog.

Lokalisering

Når der tages højde for lokale forhold, der påvirker oversættelsen, kaldes det for lokalisering. Det kan for eksempel være forskellige dialektale variationer i et enkelt sprog.

For man kan sige noget i det nordlige Portugal, som betyder noget helt andet i det sydlige Portugal. Vi kender disse små forskelle i sprogene, og det er netop dette, der gør os unikke på markedet i dag.

Med portugisisk som modersmål

Oversætterbureau Hurtigoversætter har et godt ry på oversættelsesmarkedet. Vi leverer professionelle oversættelser af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser, og oven i købet, med den hurtigste levering! Vores styrke er vores massive netværk af certificerede oversættere, som alle er modersmålstalere i portugisisk.

Med ekspertise i lokalisering, vores professionelle oversættere, en effektiv organisation, samt et velfungerende system, kan vi garantere dig et produkt af bedste kvalitet.

Anmod om et tilbud og modtag et lynhurtigt svar!

Send venligst din tekst pr. e-mail, og vi vil vende tilbage med et tilbud, som du kan overveje.

Har du spørgsmål eller er der andre sager du ønsker at tale med os om? Så kan du kontakte os på hverdage fra 08.00 til 17.00, og vi vil hjælpe dig videre i processen, og besvare eventuelle spørgsmål du har.

Du er hjertelig velkommen til et professionelt samarbejde med os!