Danmark

Oversættelsesbureau for vietnamesisk

Vietnamesisk er det officielle sprog i Vietnam. Sproget tales også i USA, Cambodja, Laos, Frankrig, Australien, Canada og mange flere lande rundt omkring i verden.

Vietnamesisk var oprindeligt skrevet med kinesiske tegn. Alfabetet der i dag anvendes er en udvidelse af det latinske alfabet, med diakritiske tegn for tonen, samt nogle bogstaver.

Vietnamesisk oversætter

Sydøstasien tilbyder mange forretningsmuligheder i alle former for brancher.

Hurtigoversætter har vietnamesiske oversættere i alle forretningsområder. Bosat i forskellige lande, hvor sproget er etableret, og med en baggrund i dit specifikke fagområde, vil du altid være garanteret et produkt af høj kvalitet.

Oversættelse mellem dansk og vietnamesisk

Vietnam er i stigende grad blevet et turistmål, og antallet af charterrejser fra Danmark er langsomt men sikkert stigende. Vi bemærker også en stigning i efterspørgslen efter oversættelser mellem dansk og vietnamesisk. Har du brug for oversættelse af eksempelvis turistinformationer mellem disse to sprog? Vælg os, så kan du være sikker på, at du får en oversættelse af højeste kvalitet.

Vi har vietnamesiske oversættere i…

… Vietnam, USA, Cambodja og mange andre områder, hvor sproget tales. Det betyder, at din oversættelse er tilpasset det geografiske område, juridiske spørgsmål og andre lokale faktorer, der kan påvirke din oversættelse. Sprogfølelse og målgruppe er andre sager vi tager hensyn til. Alt for at få en oversættelse, der ligner den oprindelige tekst så meget som muligt.

Behovstilpasset oversættelse

Hurtigoversætter tilpasser din oversættelse efter de anmodninger, du har. Vi har stor erfaring med oversættelser på det asiatiske marked. Kontakt os, og vi fortæller dig mere om de oversættelsesydelser, vi kan tilbyde dig. Vi har både private og store virksomheder i vores kundekreds. Vi håndterer alle typer dokumenter – fra breve til brugsanvisninger.

Oversættelse mellem engelsk og vietnamesisk

Vietnamesisk er godt på vej til at blive et lige så populært rejsemål som Thailand. De fleste turister er i dag tyskere, franskmænd, amerikanere, australiere og newzealændere.

Med en voksende turistindustri er der også stigende efterspørgsel efter oversættelser, for eksempel, turistbrochurer, samt andre oplysninger, der skal oversættes.

Vi har vietnamesiske oversættere i Vietnam, men også i…

… Frankrig, Australien, USA og Canada, hvor sproget er et etableret mindretalssprog. For dig som forbruger betyder det et kvalitetssikret produkt! Du får en lokaliseret oversættelse afhængigt af hvor din målgruppe befinder sig. Vi skræddersyr din oversættelse efter påvirkende faktorer. Oversætterne er nøje udvalgt efter deres baggrund, færdigheder og sprog.

Find ud af hvad dine udgifter for oversættelsen bliver

Har du brug for at oversætte en stor mængde tekst, skal du vedhæfte det scannede dokument i en e-mail i stedet.

En af vores Project Managers analyserer teksten, taler med oversætteren, og vil vende tilbage med et tilbud så hurtigt som muligt. Normalt allerede samme dag. Du kan derefter beslutte dig for, om du ønsker at fortsætte med oversættelsen.

Vi er det oversættelsesbureau, der er førende på markedet i Danmark lige nu, når det gælder oversættelser på det asiatiske marked. Hvis du leder efter professionel, service til gode priser, og tillige med den hurtigste service, så skal du ikke tøve med at ringe til os nu!