Danmark

Oversættelsesbureau for gælisk

Gælisk, fra det engelsk gæliske, henviser til de keltiske øers sprog skotsk gælisk i Skotland, det irske sprog i Irland, og det nu kritisk truede Manx på Isle of Man.

Vi oversætter til og fra forskellige gæliske sprogvariationer. Nederst på siden finder du links til forskellige eksempler på sprogkombinationer vi kan tilbyde vores oversættelse for.

Klik dig gerne videre, for at lære mere om de ydelser, vi kan hjælpe dig med!

Betydning af ordet gælisk

Irsk og manx omtales ofte som irsk gælisk, eller manisk gælisk. Men disse begreber, er ofte unødvendige, eftersom betegnelserne irsk, og manx/manisk kun referer til disse sprog. Anvendelse af betegnelsen irsk gælisk, er i dag ukorrekt, da sproget er anerkendt som et af EU’s officielle sprog, under navnet irsk. For skotsk gælisk, gælder noget andet: Her kan man nemlig ikke anvende betegnelsen skotsk, på samme måde. Forvirring opstår nemt på grund af de to germanske sprog, lavskotsk og lallans.

Oversættelser fra dansk til gælisk

Vi har ekspertisen i de mere usædvanlige sprog og dialekter der findes.

Det er os du skal have fat på, hvis du vil have kvalitetsoversættelser, fra dansk til gælisk, til overkommelige priser!

Gæliske oversættere

Gælisk er et navn på sproget, som kommer fra det engelske Gaelic. Vi har oversættere med gælisk som modersmål, og ekspertise på forskellige områder.

Ring til os, og vi vil fortælle dig mere om, hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde.

Vi lokaliserer din oversættelse, således at den passer til det geografiske område samt målgruppe, hvor den skal bruges.

Oversættelse fra engelsk til gælisk

Lokalisering er en af vores styrker som oversættelsesbureau. Dette betyder, at vi tilpasser oversættelsen efter kilde- og målsprog, geografisk område, målgruppe, samt andre behov.

Vi laver oversættelser af højeste kvalitet til rimelige priser. Vi hjælper dig med at oversætte dine engelske tekster til gælisk.

Vi har gæliske oversættere

Med lokalisering og en omkostningseffektiv fremgangsmåde, kan vi presse priserne på markedet, ned. Vi har gæliske oversættere med ekspertise inden for forskellige specialiseringer.

Du får stor gavn ved at have en og samme kontaktperson igennem hele processen, og du kan altid ringe for at få svar på eventuelle spørgsmål. Vi arbejder i teams, og der vil derfor altid være nogen, der er fortrolige med dit særlige tilfælde.

Et tilbud allerede i dag?

Gør brug af vores enestående tilbud, ved at sende dine tekster via e-mail. Vi evaluerer dokumentet du vil have oversat, og vender tilbage med et tilbud, som du kan overveje.

Hvis du vælger at acceptere tilbuddet, vil vi begynde arbejdet med det samme. Hjertelig velkommen til et godt samarbejde!