Danmark

Oversættelsesbureau Hindi

Vi samarbejder med professionelle og kvalificerede freelance-oversættere til/fra hindi (modersmålsoversættere) og kan derfor garantere dig ikke blot en billig pris, men også oversættelser af høj kvalitet. Vi har modersmålsoversættere til hvert fagområde i vores database. Således kan vi uproblematisk opfylde dine oversættelsesønsker: Uanset om det er oversættelse af bøger, kontrakter, avisartikler, finansrapporter, brugsanvisninger eller den daglige korrespondance med din forretningspartner i Indien. Forhør dig om de nøjagtige betingelser hos vore Project Managers. Vi meddeler dig også gerne telefonisk eller pr. e-mail for yderligere sprogkombinationer i sammenhæng med hindi-oversættelser.

Vores oversættere Hindi – dansk, dansk – hindi

Vores oversætterbureau Hurtigoversætter råder over egnede oversættere til alle dine oversættelser til og fra hindi. Vi anvender de bedste oversættere og tolke, så din tekst bliver professionelt oversat. Vores oversætteres mål er at oversætte tekstens indhold i en relevant stil og derved inddrage særlige faktorer, sprogets særpræg og dine særlige ønsker. Hvis du samarbejder med os, bliver din oversættelse ganske enkelt til det bedste kvalitetsprodukt.

Vores oversætterbureau Hindi – dansk, dansk – hindi

Oversættelser kan hurtigt mislykkes, hvis oversætteren er dårligt uddannet eller ikke har nok erfaring. Netop derfor har vi udelukkende modersmålsoversættere, der har perfekte sprogkundskaber i hindi. Således garanterer vi, at din oversættelse er af den højeste kvalitet. Overlad dine oversættelsesopdrag til vores oversætterbureau, og forvent et professionelt resultat.

Oversættelser fra dansk til hindi

Vores indiske oversættere hjælper dig med oversættelser fra dansk til hindi.

Om du er privatperson, virksomhed eller organisation, spiller ingen rolle. Om det er enkelte eller flere komplekse tekster, har heller ingen betydning.

Oversættelsesbureauet Hurtigoversætter har ekspertisen i brede, og smalle fagområder.

Lokalisering – Hindi

Lokalisering er en af årsagerne til vores succes på markedet. Det betyder, at vores oversættere befinder sig i forskellige dele af landet, og kender sproget, fuldt ud.

De har ikke kun hindi som modersmål, men er velbevandret i sprog, og kultur, som er aktuelt i den region, de bor i. Forskellige faktorer som er afgørende for en fejlfri oversættelse er delvist:

 • Regionale dialektforskelle
 • Varierende terminologi
 • Sprogkulturelle forskelle
 • Viden om emnet

Vores oversættere har disse færdigheder, og meget mere!

Dansk-indisk oversættelse

Lad os sige, du har brug for at oversætte dit danske CV til hindi. Eller måske har din virksomhed brug for at oversætte en medicinsk indholdsfortegnelse til hindi?

Uanset hvad behovet er, kan vi altid lave en perfekt oversættelse til dig.

Oversættelse fra engelsk til hindi

Har du brug for at få dine engelske tekstdokumenter oversat til hindi? Så har vi den rette oversætter til dig! Uanset om det er et CV eller en manual, kan vi hjælpe dig.

Hos os tilbyder vi oversættelsesarbejde for alle målgrupper, og indenfor alle markedsområder.

Med hindi som modersmål

Vi har oversættere i forskellige regioner i Indien. De har altid hindi som modersmål, men også ekspertisen indenfor lige netop, dit fagområde.

Måske er teksten en medicinsk indholdsfortegnelse, eller en personalehåndbog i IT eller telekommunikation. Ligegyldigt hvad tekstens indhold er, kan vi altid oversætte den!

Engelsk-indiske oversættere

I alle sprog findes der dialektale varianter, af et og samme sprog. Med regionalt indfødte oversættere, er dette problem for os. Vi har kendskab til de forskelle, som findes mellem dialekterne.

Vores netværk af oversættere strækker sig rundt om i verden. Dette betyder også, at tidsforskellene kommer os til gode, og at vi kan arbejde effektivt og hurtigt.

Historien bag Hindi sproget

Hindi er Indiens mest officielt talte, samt “nationale” sprog.

Både hindi og urdu kaldes normalt hindustani.

Hindi og urdu ligner grammatisk set hinanden, men adskiller sig i alfabetet. Urdu har udviklet sig til både skrift og kultursprog, under den islamiske tradition, og skrives derfor med det persisk-arabiske alfabet.

Hindi er hinduernes sprog, og skives med Devanagari alfabetet.

Vores oversættelsesbureau har den ekspertise, du er på udkig efter til helt nøjagtige oversættelser, til og fra hindi.

Vest hindi og øst hindi

Man opdeler generelt hindi sproget i det vestlige og østlige.

Vest hindi inkluderer:

 • Dope Bhasha
 • Khari Boli
 • Haryanvi
 • Bundeli
 • Kanauji
 • Rajasthani

Øst hindi omfatter:

 • Awadhi
 • Chhattisgarhi
 • Bhojpuri
 • Magahi
 • Maithili

Sanskrit

Er en gammelindisk indoeuropæisk skrift. Både sanskrit og hindi skrives med devanagari alfabetet. En del væsentlig litteratur skrives stadig på sanskrit, i dag. Takket være dette, er sproget stadig i live.

Oversætter i Indien

Vi tilbyder oversættelse fra og til hindi. Med indiske oversættere som er lokaliseret i de forskellige regioner i Indien, kan vi skelne mellem de forskellige indiske dialekter. Vi giver dig altid et kvalitetsprodukt, til konkurrencedygtige lave priser.

Tilbud

Indhent et tilbud ved at udfylde formularen til højre, eller kontakt os, hvis du har spørgsmål. Lad høre fra dig, i dag, og vi vil finde en overkommelig pris, på din oversættelse. På siden ’kontakt’ vil du finde de oplysninger, du har brug for, når du skal have fat i os. Vi ser frem til dit opkald!