Danmark

Kvalificerede modersmålsoversættere med diplom oversætter dine tekster til ungarsk

Har du brug for en korrekt oversættelse af dine tekster til ungarsk i en fart? Så er du på lige nøjagtigt den rigtige adresse hos oversættelsesservicen Hurtigoversætter. Med vores store netværk af freelance-oversættere kan vi hurtigt og billigt levere din ungarsk-oversættelse til dig. Vores oversættere oversætter kun til deres modersmål og har som regel specialiseret sig i et eller to fagområder. Derfor kan du være sikker på, at din fagtekst eller dine dokumenter bliver oversat professionelt. I vores database har vi ikke blot tekniske oversættere, men også oversættere, der har specialiseret sig i oversættelse af tekster fra områderne kultur, politik, litteratur, sport, journalistik, medicin, transportvæsen osv.

Oversættelser fra dansk til ungarsk

Hurtigoversætter samarbejder med tusindvis af oversættere med målsproget som modersmål. De har desuden uddannelser inden for netop dit fagområde. En medicinsk tekst oversættes, f.eks. altid af en oversætter med erfaring i det relevante medicinske område, hvor oversættelsen gælder.

Danske forretningsmuligheder i Ungarn

Ungarn er et land rigt på naturressourcer. Der er store muligheder, f.eks. for produktion af biobrændsel, samt vind- og solenergi.

Den ungarske regering har sat et mål på, at 15 procent af landets elektricitet, skal komme fra vedvarende energikilder inden for fem år. Dette, sammen med skattelettelser og en god infrastruktur, betyder at danske energi- og miljøteknologivirksomheder nu vælger at investere i landet.

Men dette øger endvidere behovet for oversættelse inden for energi- og miljøteknologi. Vi har de færdigheder der kræves for en oversættelse med den korrekte terminologi. Vi ansætter oversættere med relevant baggrundsuddannelse og viden, og med ungarsk som modersmål.

Få et tilbud

Vi tilpasser din oversættelse efter dine ønsker, mål og naturligvis kildeteksten. Det er vigtigt, at dine tekster bliver korrekt oversat, og at oversættelsen efterligner den oprindelige teksts sprog så meget som muligt.

Vedhæft og send dine tekster via e-mail, og vi vil vende tilbage med et tilbud til en konkurrencedygtig pris. Du er velkommen til at kontakte os! Vi besvarer de spørgsmål du har, og fortæller dig mere om de services vi kan tilbyde.

Vores priser for oversættelse til og fra ungarsk

Tarifferne er baseret først og fremmest på antallet af ord i teksten der skal oversættes.