Danmark

Oversættelsesbureau Bosnisk

Vi samarbejder med professionelle og kvalificerede freelance-oversættere til/fra bosnisk (modersmålsoversættere) og kan derfor ikke blot tilbyde dig billige oversættelser men også oversættelser af høj kvalitet. Vi har modersmålsoversættere til hvert fagområde i vores database. Således kan vi uproblematisk opfylde dine oversættelsesønsker: Om det drejer sig om oversættelse af bøger, kontrakter, avisartikler, finansrapporter, brugsanvisninger eller den daglige korrespondance med din forretningspartner i Bosnien og Hercegovina. Forhør dig om de nøjagtige betingelser hos vore Project Managers. Yderligere sprogkombinationer i sammenhæng med bosniske oversættelser meddeler vi dig også gerne telefonisk eller pr. e-mail.

Oversættere Bosnisk – dansk, dansk – bosnisk

Stadig flere firmaer opdager de sydøsteuropæiske stater som vigtige partnere ved import og eksport, men også i forbindelse med produktion. Her er det vigtigt, at kommunikationen mellem dine forretningspartnere og dig/dit firma fungerer uproblematisk. Vi støtter dig derfor i din daglige kommunikation til Bosnien og Hercegovina og oversætter alle dine forretningsbreve, ydelsesfortegnelser, brugsanvisninger og kontrakter professionelt. Vi råder over egnede oversættere til alle dine oversættelser til og fra bosnisk. Vi anvender de bedste oversættere og tolke, så din tekst bliver professionelt oversat. Jo mere erfaren oversætteren er, desto mere effektivt bliver resultatet af din oversættelse. Vores oversætteres mål er at oversætte tekstens indhold i en relevant stil og derved inddrage særlige faktorer, sprogets særpræg og dine specifikke ønsker omkring ordlyd. Hvis du samarbejder med os, bliver din oversættelse til et kvalitetsprodukt.

Oversættelse fra dansk til bosnisk

Har du brug for at oversætte en dansk e-mail til bosnisk? Eller er du en dansk organisation, der kræver flere dokumenter oversat til bosnisk?

Så kan vi på vores oversættelsesbureau tilbyde dig vores tjenester. Om du er privatperson eller virksomhed, om du skal have oversat noget tekst eller juridiske dokumenter er uden betydning – vi kan hjælpe alle!

Dansk-bosnisk oversættelse

Lad os antage at du skulle have brug for en af de ovennævnte oversættelser. Vi behandler din danske udgave på en professionel og rutinemæssig måde. Vi er omhyggelige med hvem af vores oversættere der tager sig af lige netop din opgave.

Vores oversættere modtager deres opgaver i henhold til deres baggrund. Vi ser på deres:

  • Uddannelsesmæssig baggrund
  • Tidligere projekter
  • Hvad er modersmålssproget, som han / hun har? (Bosnisk er aktuelt her)
  • Uddannelse / erfaring med kildesproget (her dansk)
  • Kompetence af fagområde

Vi ønsker at du som kunde skal være helt tilfreds. Derfor er det vigtigt at tage hensyn til terminologi og andre faktorer, der kan påvirke oversættelsen. Din originale tekst, skal godt nok oversættes, men samtidigt skal ægtheden og dit klare budskab bevares.

Tekstoversættelse fra engelsk til Bosnisk

Har du brug for et engelsk brev oversat til bosnisk? Er du et engelsk selskab, der har brug for at oversætte en personale håndbog til bosnisk?

Vores oversættelsesbureau har den rette oversætter til din tekst, uanset dokumentet. Vores styrke er det massive netværk af freelance oversættere, samt meget strømlinet drift.

Engelsk-bosnisk oversættelse

Lad os sige, at du / i ønsker nogle af de ovennævnte eksempler. Vores oversættere skal opfylde visse kriterier for at vi kan engagere dem. I en oversættelse fra engelsk til bosnisk, ser vi på oversætterens:

– Træning

– Tidligere oversatte emner

– Modersmål (skal nemlig have bosnisk som modersmålssprog)

– Færdigheder i engelsk (oversætterens kildesprog)

– Excellence i det fagområde, der gælder for oversættelsen

Vurderingen er baseret på at oversætteren skal være den bedst egnede til netop din teksts indhold. Terminologiske udtryk og sprog skal matche så godt med kildesproget som muligt. Dette, således at teksten bliver leveret så autentisk som muligt, samt at den rette sprogfølelse bevares.

Et tilbud efter dine ønsker

Vi arbejder på oversættelser til sprog, som vi selv mener er spændende og sjove. Vores medarbejdere har alle en reel sproglig interesse, samt en vis form for uddannelse i sproget.

Lad os tage os af dine tekster på en professionel måde, hvor du som virksomhed er i fokus. Fortæl os om den type oversættelse du ønsker, og vi laver et tilbud der er tilpasset dig.

Du vil modtage et tilbud ved at indtaste oplysninger og vedhæfte den tekstfil, du vil have oversat. Denne formular kan kun tage én fil ad gangen, så skulle du have flere tekstdokumenter, kan du vedlægge dem i en mail i stedet.

Materialet analyseres og vi kontakter en af vores bosniske oversættere som vi afgøre er den bedste til lige netop din tekst. Vi vil vende tilbage med et tilbud hurtigst muligt. Du kan herefter beslutte dig for, om du ønsker at acceptere tilbuddet eller ej.

Hvis du accepterer det, vil vi starte med oversættelsen direkte. Afhængig af størrelse og kompleksiteten af din tekst, vil omkostninger og leveringstid variere, men du vil altid modtage dit produkt inden for den frist, vi blev enige om.

Hjerteligt velkommen til at ringe eller mail os, hvis du har spørgsmål.