Danmark

Medicinsk oversættelse

Som oversættelsesbureau med medicinsk specialisering kan vi trække på oversættere med ekspertise inden for de mange forskellige underområder inden for lægevidenskaben. Vi er fortrolige med det medicinske område og den type oversættelse, der kræves.

Læs mere

Finansiel oversættelse

Banker, investeringsselskaber, forsikringsselskaber – de er alle med i vores kundekreds. Finansiel oversættelse kræver specialviden om markedet og markedets særlige jargon. Vores specialoversættere står klar til at levere finansiel oversættelse af højeste kvalitet.

Læs mere

Teknisk oversættelse

Erfarne projektledere og oversættere samarbejder med vores interne sprogteknikere i den tekniske oversættelsesafdeling. Alle vores oversættere er modersmålsoversættere og har mange års erfaring inden for oversættelse af tekniske materialer.

Læs mere

Juridisk oversættelse

En stor del af vores arbejde omfatter juridisk oversættelse, herunder bekræftet oversættelse til det kommercielle marked. Vores juridiske oversættere er fortrolige med alle aspekter af retspraksis og jura. Vi leverer juridisk oversættelse af allerhøjeste kvalitet.

Læs mere

Biler

Hver eneste sektor er unik og anvender sin egen særlige terminologi. Bilindustrien er ingen undtagelse. Vores oversættere er fortrolige med alle aspekter af bilindustrien.

Emballageindustrien

Har du brug for at oversætte din produktemballage? Hos Hurtigoversætter har vi årtiers erfaring med oversættelse af produktemballage.

Forretningskommunikation

En god oversættelse har lige så meget gennemslagskraft som den originale tekst. Vores oversættelsesbureau har mangeårig erfaring inden for følgende typer forretningskommunikation.

Kommerciel oversættelse

Har du brug for at få dit forretningsbudskab ud internationalt? Du er kommet til det helt rigtige sted: Hurtigoversætter!

HR/personaleledelse

HR har også behov for oversættelse. Det kan være et diplom eller et cv, en personalehåndbog eller et afskedigelsesbrev. Vi leverer oversættelse i høj kvalitet inden for HR.

Videnskabelig oversættelse

Erfaring fra mere end to årtier har klædt os på til at kunne levere højt specialiserede oversættelser. Vi har et nært samarbejde med forfatteren, når vi udfører videnskabelige oversættelser, så vi kan levere de højkvalitetsoversættelser, du forventer af et ISO-certificeret oversættelsesbureau.