Danmark
categoriën: Actueel

Spare oversættelsesomkostninger i 2024? Læs videre!

Service

Kære kunde,

Hurtigoversætters kunder har ofte brug for deres oversættelse hurtigst muligt. Nogle gange gør det dog ikke noget, at der er lidt tid mellem ordreafgivelsen og leveringen. Derfor kan du vælge blandt forskellige leveringstider hos os. Det er vigtigt for dig, for jo mere tid du giver os, desto mindre betaler du. Vi modtager i mellemtiden mange positive reaktioner i forbindelse med denne nye og unikke fremgangsmåde.

Ud over den normale og den autoriserede oversættelse kan du nu også vælge en maskinoversættelse med menneskelig efterbehandling. Dertil har vi ladet vores oversættelsesmaskiner med artificiel intelligens lære fra mere end ti millioner manuelt oversatte sætninger. Som følge af den menneskelige efterbehandling får du en sprogteknisk acceptabel og meget omkostningseffektiv oversættelse. Det er et godt valg, hvis du har et beskedent budget.

Til dem som kun ønsker det allerbedste tilbyder vi også ISO 17100-kvalitetsniveauet. Udfærdigelsen af denne oversættelse tager lidt længere tid, fordi der arbejder to ISO-kvalificerede oversættere på oversættelsen.

Vi sparer meget tid, fordi vores kunder omgående får et automatisk tilbud på vores hjemmeside, og derfor behøver vi ikke at sætte vores priser op i 2024. Det bliver bedre endnu, vi har været i stand til at nedsætte vores priser for de mest valgte sprog!

Ønsker du allerede nu at se hvor meget du kan spare? Upload da dit dokument på Øjeblikkelig pris.

Vores venlige projektmanagers rådgiver dig gerne vedrørende de forskellige muligheder, for vores personlige opmærksomhed forbliver den samme i 2024.

Med venlig hilsen,

Projektmanagementteam Hurtigoversætter.dk