Danmark

Ofte oversatte sprog

På siden Sprog finder du en liste over de sprog, vi allerede har oversat til og fra. Vi modtager hyppigt forespørgsler om engelsk, fransk, italiensk, spansk, tysk og polsk.
Det betyder selvfølgelig ikke, at vi ikke er i stand til at oversætte andre sprog. Vores projektledere har bred erfaring i at finde den rigtige oversætter til opgaven, selvom den ønskede sprogkombination måske ikke allerede findes i vores database.

Det siger vores kunder om oversættelserne fra Hurtigoversætter

Med mere end to årtiers erfaring inden for en lang række fagområder er det med stolthed , at vi kan lade kunderne tale på vores vegne. Et udvalg af kundeudtalelser finder du nedenfor.

Professionel oversættelse man 3 1

Magnus Johansson

translation team leader
The Body Shop International

FastTranslator has given us exactly what we need. Timely and reliable deliveries of projects of all sizes, high-quality copy that goes beyond what is expected, and an absolutely outstanding communication.
Truly a joy to work with an agency that delivers the goods in all possible aspects.

Professionel oversættelse

Har du spørgsmål om, hvordan du bestiller en oversættelse?

Du finder de oftest stillede spørgsmål på siden FAQ. Du kan også kontakte os ved hjælp af kontaktformularen, hvis du ikke kan finde det svar, du søger. Hvis du foretrækker at tale med en sprogekspert direkte, finder du en liste med telefonnumre under kontaktformularen. Vores projektledere står altid klar til at hjælpe.

Certificering i henhold til ISO 9100 og ISO 17100

Vi overholder de standarder, der er indeholdt i ISO 9100 og ISO 17100, så du kan være sikker på professionel service igennem hele dit projekt. Og selvfølgelig oversættelse i topkvalitet. Vores ambition er, at du altid er fuldt tilfreds med din oversatte tekst, dit dokument eller dit projekt. Uanset om dit projekt er stort eller småt, om det indeholder 600 eller 6 millioner ord, klarer vores oversættere opgaven. Du skal selvfølgelig være forberedt på, at et større projekt tager længere tid.

Hasteoversættelse

Du skal lige til at lancere dit nye websted, og så finder du til din skræk ud af, at dine vilkår og betingelser findes på fransk, italiensk og japansk, men ikke på tysk. Og du kan ikke udsætte lanceringen længere. Hvad nu? Svaret kunne ikke være enklere: Du kontakter Hurtigoversætter. Du skal blot indtaste oplysningerne om dit projekt i vores tilbudsmodul og fortælle os, hvornår du ønsker dit projekt tilbage igen. Hvis din tidsfrist er om nogle få dage, opfordrer vi dig til at ringe til os så hurtigt som muligt. Alle telefonnumrene finder du på siden Kontakt. Gør det klart, når du ringer, at det drejer sig om en hasteoversættelse. Så giver vores medarbejdere dig et realistisk tidsestimat og den tilhørende pris. Vores tilbud er gratis, uanset om det drejer sig om en hasteopgave eller ej.

Fortrolighed

I visse sektorer er fortrolighed en absolut nødvendighed. Vi sætter de højeste standarder i forhold til datasikkerhed og fortrolighed. Du kan derfor trygt stole på, at dine fortrolige dokumenter bliver håndteret med den største omhu.