Danmark

Norsk

Norsk er et skandinavisk sprog, som tales af mere end 4,5 millioner mennesker. I modsætning til mange andre lande er det i Norge mere normalt at tale dialekt end at tale “standardnorsk”. Selvom de skandinaviske sprog, særligt dansk og norsk, har mange ord og begreber til fælles så kan det være risikabelt at tro fagbegreber og termer kan oversættes 1:1. Hurtigoversætter står derfor parat til at sikre dig en præcis og beydningsnær oversættelse.

Hjemmevant i mange forskellige fagområder

Vores oversættere er ikke kun dygtige til at oversætte mange forskellige sprog. De er også specialister i en lang række fagområder. Uanset om det drejer sig om vilkår og betingelser til dit juridiske websted eller tekst, der skal trykkes på din produktemballage – Hurtigoversætter har den perfekte oversætter lige ved hånden. Du kan derfor trygt stole på, at din tekst er i kompetente hænder. Kort sagt: uanset om du har brug for en kommerciel, teknisk, juridisk eller medicinsk oversættelse, er Hurtigoversætter i stand til at oversætte den for dig – hurtigt og i allerhøjeste kvalitet.

Sådan håndterer vi dit projekt.

Når du har godkendt vores tilbud på websiden, overtager vores projektledere dine dokumenter. De kontrollerer de oplysninger, du har angivet, for at sikre, at de har alt, hvad de skal bruge. Når det er gjort, finder de den perfekte polske oversætter til projektet. Det gør de ved ikke kun at se på teksten, men også på den relevante sektor og den målgruppe, du søger at nå. For at løse flersproglige projekter har vi måske ikke kun brug for en polsk oversætter, men også f.eks. en italiensk. Da vi også arbejder på det italienske marked, har vores projektledere ingen problemer med at finde den perfekte italienske oversætter til netop den del af dit projekt. På denne måde får hver eneste del af dit projekt den perfekte oversætter – uanset hvilke sprogkombinationer det drejer sig om.

Hvad koster en oversættelse fra Hurtigoversætter?

Desværre er vi ikke i stand til at tilbyde en standard ordpris for oversættelse af projekter, da den endelige pris afhænger af flere forskellige faktorer. Klik på “Øjeblikkeligt pristilbud” og du er godt på vej mod at modtage et pristilbud beregnet netop til dit projekt.

Hvilken type dokumenter oversætter vi?

Med vores lange erfaring og store pulje af oversættere er der næsten intet, som vi ikke kan oversætte. Uanset om det drejer sig om et Word-dokument, en computergrænseflade eller en hel hjemmeside, kan vores systemer og projektledere hjælpe dig hurtigt og effektivt. I mange tilfælde kan en oversættelse være klar samme dag – selvfølgelig afhængig af projektets omfang.

Bekræftet oversættelse?

Desværre tilbyder vi i øjeblikket ikke bekræftet oversættelse til privatpersoner. Hvis du er virksomhedskunde, kan du udfylde tilbudsmodulet.

Vi forstår godt, at du måske har konkrete spørgsmål om vores oversættelsesydelser. Hvis det er tilfældet, kan du altid kontakte os via kontaktformularen.

Fortrolighed og oversættelse af følsomme data

Fortrolighed og følsom information er vigtig i alle fagområder. Det siger sig selv, at Hurtigoversætter respekterer fortroligheden af følsom dokumentation. Alle vores oversættere er underlagt fortrolighedsaftaler, hvilket giver både os og dig ro i sindet. Så uanset om oversættelsen er til dansk, tyrkisk, svensk, kinesisk eller et andet sprog, sikrer vi, at fortrolighedskrav altid opfyldes.

Mest efterspurgte sprogkombinationer

Vi bliver ofte bedt om at levere oversættelse i topkvalitet i følgende sprogkombinationer.

Vores oversættere arbejder dagligt med følgende sprog:

  • engelsk – norsk
  • norsk – engelsk
  • norsk – polsk
  • polsk – norsk
  • norsk – svensk
  • svensk – norsk
  • norsk – dansk
  • dansk – norsk
  • norsk – russisk
  • russisk – norsk