Danmark

Derfor er vores fagoversættelser til bilindustrien alle pengene værd

Vi er helt sikkert ikke en af de billigste udbydere på markedet – og dét er vi stolte af. For i stedet for at anvende Google Translate bruger vi fagoversættere med en førsteklasses uddannelse, der har et indgående kendskab til bilindustrien og som udelukkende oversætter til deres modersmål.

Mange af vores grundigt testede serviceudbydere har en baggrund som ingeniør, så de forstår det håndværk og de produkter, som vores kunder leverer, til bunds. Hos os er dine vigtige dokumenter i sikre hænder.

ISO 17100: Kvalitetsstandard for oversættelsesservicer

ISO 17100 definerer de globale krav til kvalitativt førsteklasses oversættelsesservicer, herunder oversættelsesprocessen, oversætternes kvalifikationer og ensartede koncepter.

For vores kunder betyder det:

  • Bedre kommunikation ved hjælp af præcist definerede begreber
  • Perfekte oversættelser, der kontrolleres gentagne gange ved hjælp af fire-øjne-princippet.
  • Sikker håndtering af dine følsomme data

Ved at vælge et certificeret oversættelsesbureau i henhold til ISO 17100 kan du være sikker på, at dine vigtige oversættelsesopgaver er i sikre hænder.

Indhent et tilbud nu

ISO 9001: Kvalitetsstyring

Den internationalt anerkendte standard ISO 9001 definerer minimumskravene til kvalitetsstyringssystemet og indbefatter økonomiske, markedsorienterede og bæredygtige driftsprocesser.

Optimerede processer sørger for, at vi sparer tid og penge, og det kommer vores oversættelseskunder til gode.

Dermed opnår vores kunder følgende fordele:

  • Gennemtestede og optimerede processer
  • Retssikkerhed for dine oversættelsesprojekter
  • Et nemt projektforløb og levering til tiden

Vores ISO 9001-certificering gør, at vi kan tilbyde dig en førsteklasses oversættelsesservice med de bedste resultater og fokus på en tilfredsstillende opfyldelse af dine behov.

Tilfredse kunder

”En bilproducent skal tage hensyn til mange forskellige faktorer på samme tid: Producentterminologi, begrebsstandarder og tilsvarende styleguides. Det skaber nogle helt specielle udfordringer. Hurtigoversætter mestrer altid alle disse udfordringer på bedste vis ved hjælp af en effektiv kombination af servicer og language engineering. Vi ser frem til vores fortsatte samarbejde om kommende projekter.” – Dietmar Labus, Coordinator Purchasing, Volvo Car Germany GmbH[DdV1] 

Frequently Asked Questions (FAQ)


Må vi gennemføre revisioner hos Hurtigoversætter?

Helt sikkert. Vi er ISO9001 certificeret og arbejder i overensstemmelse med ISO17100, overholder ILO-aftalen og opfylder alle regler om mindsteløn. Dine auditorer må gerne komme forbi og gennemføre deres revisioner efter aftale.


Vi har brug for kopier af jeres ISO-certificeringer. Er det muligt?

Ja, naturligvis. Vi sender dig gerne en opdateret kopi af vores ISO certifikat via e-mail. Du skal bare kontakte vores team. Som et alternativ kan du hente certifikaterne på denne hjemmeside.

Har du brug for hjælp fra et oversættelsesbureau, der er certificeret i henhold til ISO 9001 og arbejder i overensstemmelse med ISO 17100? Hurtigoversætter har kontorer i Danmark og har leveret førsteklasses oversættelser til store virksomheder i mere end 20 år.

Indhent et tilbud nu