Danmark

Personlig kontakt. Individuel rådgivning. Fremragende oversættelser.

Hurtigoversætter hjælper velkendte bilproducenter med deres interne og eksterne kommunikation.

Indhent et tilbud nu

Fagoversættelser til bilindustrien

Hvert år har bilproducenter brug for flere tusinde oversættelser, og det kan være alt lige fra reklamematerialer til kunderne og kursusmaterialer til forhandlerne eller leasingkontrakter til partnerne.

Her hos Hurtigoversætter klarer vi gerne denne dele af arbejdet for vores kunder, så de kan koncentrere sig om deres kerneforretning, nemlig at fremstille førsteklasses biler eller bildele. Volvo, Daimler og mange andre producenter har nydt godt af vores servicer i mange år.

Overblik over dine fordele:

 • Førsteklasses oversættelser fra fagoversættere
 • Et nemt projektforløb
 • Individuel rådgivning baseret på dine specifikke krav
 • En personlig kontaktperson
 • Anvendelse af moderne teknologi

Er du blevet nysgerrig? Så kontakt os allerede i dag. Vores dansktalende projektteam hjælper dig gerne.

Indhent et tilbud nu

Brug for en hurtig oversættelse? Den klarer vi!

Ideelt set skal du planlægge tilstrækkelig tid til dit vigtige oversættelsesprojekt, for så kan vi bedre udvælge den bedste oversætter til jobbet, og vi har mere tid til kvalitetskontrollen.

Men vi lever ikke i en ideel verden, og nogle gange har du bare brug for en hurtig oversættelse. Det forstår vi godt. Derfor kan du bruge vores moderne tilbudsværktøj til at vælge mellem forskellige tidsfrister – jo længere tid du har til rådighed, jo billigere bliver oversættelsen.

Derfor er vores fagoversættelser til bilindustrien alle pengene værd

Vi er helt sikkert ikke en af de billigste udbydere på markedet – og dét er vi stolte af. For i stedet for at anvende Google Translate bruger vi fagoversættere med en førsteklasses uddannelse, der har et indgående kendskab til bilindustrien og som udelukkende oversætter til deres modersmål.

Mange af vores grundigt testede serviceudbydere har en baggrund som ingeniør, så de forstår det håndværk og de produkter, som vores kunder leverer, til bunds. Hos os er dine vigtige dokumenter i sikre hænder.

Vær på den sikre side med et certificeret oversættelsesbureau

Oversættelsesbranchen er uoverskuelig og meget fragmenteret. Det kan være en stor udfordring for bilproducenter og for leverandører, at vælge den rette partner.

Hurtigoversætter er certificeret i henhold til ISO9001 og arbejder i overensstemmelse med ISO17100. Vi forpligter os til at opfylde høje standarder, og vi bliver regelmæssigt kontrolleret.

Ved behov tilbyder vi gerne nye kunder en gratis prøveoversættelse. Lad os overbevise dig om kvaliteten af vores arbejde, og bliv en af vores mange tilfredse kunder.

Indhent et tilbud nu

Vores workflow sikrer kvaliteten bag dine oversættelser i bilindustrien

Vi ved godt, at bilproducenter stiller høje krav til deres oversættelsesprojekter. Vi er et pålideligt oversættelsesbureau med fokus på førsteklasses kvalitet, og derfor følger vi dette effektive workflow:

 1. Tilbudsforespørgsel
 2. Tilbudsgivning
 3. Ordrebekræftelse
 4. Forberedelse af filer
 5. Oprettelse af en ordliste
 6. Valg af den bedst egnede oversætter
 7. Oversættelse og korrekturlæsning (internt/eksternt)
 8. Desktop-publishing
 9. Kvalitetskontrol
 10. Tryk

Frequently Asked Questions (FAQ)

Vi anvender InDesign eller FrameMaker. Kan Hurtigoversætter håndtere disse filtyper?

Ja, helt sikkert.

Vi bruger et Content Management System. Kan Hurtigoversætter tilføje oversættelserne direkte til vores CMS?

Ja, som regel. Først undersøger vi mulighederne for tekstudtrækning og finder ud af om oversættelserne kan genimporteres uden problemer bagefter. Vi rådgiver dig gerne.

Vi har en WordPress-hjemmeside. Kan Hurtigoversætter oversætte hele eller dele af hjemmesiden direkte?

Vi gennemgår hjemmesiden grundigt, og overvejer hvilket plug-in er egnet. I den forbindelse foretrækker vi at kontakte din webdesigner, som kender til hjemmesidens tekniske opbygning.

Kan Hurtigoversætter også udføre DTP?

Ja, det gør vi meget gerne. Vi tilbyder DTP på næsten alle sprog, herunder også for højre-mod-venstre-sprog, såsom arabisk, og for asiatiske sprog med andre skrifttegn.

Vores dokumenter indeholder mange tekstgentagelser. Tager Hurtigoversætter hensyn til disse gentagelser i tilbuddet?

Ja. Vi arbejder med moderne CAT-software og translation memories (oversættelseshukommelser), så vi kan tilbyde dig oversættelse af tekstelementer, der er næsten eller helt ens, til en lavere pris.

Vi har en styleguide og en speciel terminologi, der anvendes i hele virksomheden. Kan Hurtigoversætter garantere, at disse begreber bliver anvendt?

Ja, det kan vi garantere. Vi og vores oversættere anvender moderne software til terminologi-håndtering, og vi sørger desuden for, at dine oversættelser passer til den tone-of-voice, som dit mærke er kendt for.

Er du på udkig efter en pålidelig sprogudbyder, der tilbyder oversættelser til bilindustrien? Oversættelsesbureauet Hurtigoversætter har kontorer i Danmark og har hjulpet bilproducenter og leverandører med deres oversættelsesprojekter i mere end 20 år.

Indhent et tilbud nu

fagoversaettelser-bilindustri

Vi oversætter gerne følgende materialer for bilindustrien:

 • Brochurer
 • Præsentationer
 • Reklamematerialer
 • Interne kursusmaterialer til bilforhandlere
 • Leasingmaterialer og leasingkontrakter
 • Års- og kvartalsrapporter
 • e-Learning-materialer
 • Betjeningsvejledninger
 • Servicebøger
 • SEO-tekster
 • Hjemmesider