Danmark

Personlig kontakt. Faste oversættere. Fremragende resultater.

Hurtigoversætter hjælper innovative kosmetikproducenter med at sikre en vellykket markedsføring af deres produkter på udenlandske markeder.

Indhent et tilbud nu

Udvalgte, faste oversættere rammer den rette tone for dit mærke.

Er du i tvivl om, hvorvidt vores oversættere nu også formår at ramme den rette tone og stil for dit mærke? Især ved oversættelse af marketingmaterialer, produktbeskrivelser og annoncer til kosmetikbranchen er det vigtigt, at målsproget afspejler brandingstrategien bag dit mærke – uanset om dit mærke er smart og trendy eller klassisk og stilfuldt.

Derfor tilbyder vi vores nye kunder et udvalg af prøveoversættelser. Du vælger de oversættere, som bedst formår at ramme den rette tone og stil for dit mærke, og vi sørger for, at alle dine kommende oversættelser laves af dine faste oversættere. Deal? Deal!

Brug for en hurtig oversættelse? Den klarer vi!

Ideelt set skal du planlægge tilstrækkelig tid til dit vigtige oversættelsesprojekt. Dermed kan vi sørge for, at din udvalgte, faste oversætter har tid til at lave din opgave. Nogle af vores kunder vil faktisk hellere vente lidt længere, hvis det betyder, at den faste oversætter har tid til projektet.

Men nogle gange har du brug for en hurtig oversættelse. Det forstår vi godt. Derfor kan du bruge vores moderne tilbudsværktøj til at vælge mellem forskellige tidsfrister – jo længere tid, du har til rådighed, jo billigere bliver oversættelsen.

Lad os overbevise dig med et par fakta

Over 20 loyale, faste kunderOver 5 millioner  oversatte ord i kosmetikbranchen200 kvalificerede oversættere med speciale i kosmetikindustrien

Med et certificeret oversættelsesfirma er din logistikkæde altid transparent og konform.

En transparent logistikkæde, der overholder alle gældende krav, er især afgørende for producenter af kosmetik- og kropsplejeprodukter.

Hurtigoversætter er ISO9001 certificeret og arbejder i overensstemmelse med ISO17100. Vi forpligter os til at overholde høje kvalitetsstandarder, de internationale arbejds- og socialstandarder under ILO-aftalen og de relevante regler om mindsteløn.

Efter aftale kan vores kunder ligeledes gennemføre en revision hos os. Lad os overbevise dig om kvaliteten af vores arbejde og bliv en af vores mange loyale kunder.

Indhent et tilbud nu

Fortryl dine kunder med førsteklasses kosmetikoversættelser

Kosmetikproducenter stiller høje krav til deres oversættelsesprojekter. Vi er et pålideligt oversættelsesbureau med fokus på førsteklasses kvalitet, og derfor følger vi dette effektive workflow:

 1. Tilbudsforespørgsel
 2. Tilbudsgivning
 3. Ordrebekræftelse
 4. Forberedelse af filer
 5. Oprettelse af en ordliste
 6. Oversættelse, udført af din faste oversætter
 7. Korrekturlæsning (intern/ekstern)
 8. Desktop-publishing
 9. Kvalitetskontrol
 10. Tryk

Fire-øjne-princippet sørger for, at du får fejlfrie oversættelser, der rammer tonen bag dit mærke helt perfekt. Under korrekturlæsningen kontrollerer en anden oversætter den oversatte tekst for nøjagtighed og korrekthed, og sætter den sidste prik over i’et.

Din langvarige samarbejdspartner på det danske marked

”Vi vil gerne samarbejde med jer igen.” Denne kommentar fra en kosmetikproducent skaber ikke kun glæde i vores team men afspejler samtidig kvaliteten bag vores servicer.

Er du på udkig efter en pålidelig partner til et langvarigt samarbejde om dine oversættelser til kosmetikindustrien? Vi har kontorer i København og Århus, der tager sig af hele det danske marked.

Indhent et tilbud nu

Frequently Asked Questions (FAQ)

Vi anvender InDesign eller FrameMaker. Kan Hurtigoversætter håndtere disse filtyper?

Ja, helt sikkert.

Vi bruger et Content Management System. Kan Hurtigoversætter tilføje oversættelserne direkte til vores CMS?

Ja, som regel. Først undersøger vi mulighederne for tekstudtrækning og finder ud af om oversættelserne kan genimporteres uden problemer bagefter. Vi rådgiver dig gerne.

Vi har en WordPress-hjemmeside. Kan Hurtigoversætter oversætte hele eller dele af hjemmesiden direkte?

Vi gennemgår hjemmesiden grundigt, og overvejer hvilket plug-in er egnet. I den forbindelse foretrækker vi at kontakte din webdesigner, som kender til hjemmesidens tekniske opbygning.

Kan Hurtigoversætter også udføre DTP?

Ja, det gør vi meget gerne. Vi tilbyder DTP på næsten alle sprog, herunder også for højre-mod-venstre-sprog, såsom arabisk, og for asiatiske sprog med andre skrifttegn.

Vores dokumenter indeholder mange tekstgentagelser. Tager Hurtigoversætter hensyn til disse gentagelser i tilbuddet?

Ja. Vi arbejder med moderne CAT-software og translation memories (oversættelseshukommelser), så vi kan tilbyde dig oversættelse af tekstelementer, der er næsten eller helt ens, til en lavere pris.

Vi har en styleguide og en speciel terminologi, der anvendes i hele virksomheden. Kan Hurtigoversætter garantere, at disse begreber bliver anvendt?

Ja, det kan vi garantere. Vi og vores oversættere anvender moderne software til terminologi-håndtering, og vi sørger desuden for, at dine oversættelser passer til den tone-of-voice, som dit mærke er kendt for.

Hvilke sprogkombinationer kan Hurtigoversætter tilbyde kosmetikbranchen?

I kosmetikbranchen arbejder vi hovedsageligt med sprogkombinationen engelsk-dansk og dansk-engelsk, og vi oversætter fra dansk til alle andre europæiske sprog.

Kan Hurtigoversætter tilpasse vores tekster til kulturen på vores målmarkeder?
 

Ja, naturligvis. Vores oversættere oversætter til deres modersmål og kender alt til kulturen i deres land. Når de oversætter marketingtekster, følger de ikke bare udgangsteksten men tilpasser teksten til mållandets værdier og kultur.
 

Vi sender alle oversættelser til vores kontorer i udlandet, hvor de kontrolleres af lokale medarbejdere. Kan Hurtigoversætter tage hensyn til denne feedback og anvende den i oversættelserne?

Selvfølgelig. Vi sender dine tilbagemeldinger videre til vores oversættere, som herefter ændrer teksten i henhold til dine ønsker.

Må vi gennemføre revisioner hos Hurtigoversætter?

Helt sikkert. Vi er ISO9001 certificeret og arbejder i overensstemmelse med ISO17100, overholder ILO-aftalen og opfylder alle regler om mindsteløn. Dine auditorer må gerne komme forbi og gennemføre deres revisioner efter aftale

Lad vores team af oversættere vise dig, hvad de kan, og vælg en fast oversætter til dit marked. Oversættelsesbureauet Hurtigoversætter har kontorer i Danmark og har hjulpet kosmetikproducenter med deres oversættelsesprojekter i mere end 20 år.

Indhent et tilbud nu

fagoversaettelser-kosmetikbranche

Vi oversætter gerne følgende materialer for kosmetikindustrien:

 • Produktbeskrivelser
 • Kataloger og produktverdener
 • Nyhedsbreve
 • Annoncer
 • Kundeevalueringer
 • Hjemmesider
 • med samarbejdspartnere, leverandører og medarbejdere
 • Kursusmaterialer